Anunţ ŞOC înainte de alegerile FRF. „Asta am auzit!”

Acuze dure cu o zi înainte de alegerile pentru şefia FRF. Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan sunt cei patru candidați.

17 apr. 2018, 19:22
Anunţ ŞOC înainte de alegerile FRF. „Asta am auzit!”

Cristi Balaj, președinte AJF Maramureș și un susținător al lui Ionuț Lupescu, a făcut acuze dure înainte de alegerile de la Federația Română de Fotbal.

Tudor Chirilă, atac devastator la adresa alianţei PSD – Ionuţ Lupescu. „Este inacceptabil să accepţi susţinerea mafiei într-un…”

„Din câte am auzit, există riscul ca votanții să meargă să voteze în altă cameră. Pe traseu pot fi persoane care organizează alegerile și se pot întâmpla multe. Comisia de validare a voturilor este alcătuită din persoane numite de secretarul general al FRF. Se pot întâmpla foarte multe, chiar să primești un buletin de vot gata ștampilat”, a spus Cristi Balaj.

Liviu Dragnea, DEZVĂLUIRE-BOMBĂ despre alegerile din 2014 de la FRF. „Unii au voie, alţii n-au voie…”

Fostul arbitru l-a criticat și pe fostul fotbalist, Ion Geolgău, actual manager al Departamentului Scouting din cadrul FRF: „Sunt dezamăgit profund. Merită tot respectul pentru ce a făcut ca fotbalist, dar este reprobabil să te compromiți așa și să accepți să primești atribuții care nu au legătură cu dezvoltarea fotbalului. Umblă după voturi. A stat cu oameni de la cluburi la anumite turnee și le-a promis că le ia jucătorii la națională. Umbla după voturi și adeziuni”.