ANUNŢ-ŞOC la 5 ANI de la ACCIDENT. Cel mai bun prieten al lui Michael Schumacher rupe tăcerea: „A venit momentul!”

Michael Schumacher este în continuare în stare vegetativă după accidentul de schi suferit în decembrie 2013.

01 aug. 2018, 06:56
ANUNŢ-ŞOC la 5 ANI de la ACCIDENT. Cel mai bun prieten al lui Michael Schumacher rupe tăcerea: „A venit momentul!”

Michael Schumacher este tratat de medici in casa din Elvetia, insa familia tine in mare secret tot ce se intampla cu fostul mare campion din Formula 1.

Jean Todt, fostul sef al lui Michael Schumacher de la Ferrari si unul dintre cei mai buni prieteni ai germanului, este unul din putinii care il viziteaza pe fostul pilot de Formula 1. Todt spune ca oamenii ar trebui sa renunte sa incerce sa mai afle informatii despre Schumacher si sa il lase sa-si traiasca viata in liniste.

Multi fani cer insa ca situatia lui Schumacher sa fie publica. „E o problema privata ce tine de familie”, a spus Sabine kehm, purtatoarea de cuvant a lui Schumacher.

Anunţ-BOMBĂ despre Michael Schumacher: „El nu mai e de mult în comă!”. Ce se întâmplă, de fapt, cu fostul campion de Formula 1

„Michael este inconjurat de familia lui, de rudele lui. Ma simt binecuvantat ca am acces constant atunci cand vine vorba de starea lui de sanatate, dar aceasta reprezinta un lucru privat. Totusi, e momentul sa il lasam pe Michael sa isi traiasca viata in liniste. Repet, e timpul sa il lasam sa-si traiasca viata in liniste”, a spus Jean Todt, citat de RMC Sport.