Dezvăluiri tulburătoare despre starea actuală a lui Michael Schumacher. Jean Todt: „Nu mai este el, e o persoană diferită!”

Jean Todt, fostul șef al echipei Ferrari și prieten apropiat al legendarului pilot de Formula 1 Michael Schumacher, a făcut declarații tulburătoare după o vizită la acesta. Fanii lui Michael Schumacher, care a suferit un grav accident de schi în 2013, așteptau vești pozitive, însă ultimele dezvăluiri nu sunt încurajatoare.

14 dec. 2023, 10:10
Dezvăluiri tulburătoare despre starea actuală a lui Michael Schumacher. Jean Todt: „Nu mai este el, e o persoană diferită!”
Dezvăluiri tulburătoare despre starea actuală a lui Michael Schumacher. Jean Todt: "Nu mai este el, e o persoană diferită!"

Dezvăluiri tulburătoare despre starea actuală a lui Michael Schumacher. Jean Todt şi fostul pilot de Formula 1 au petrecut zece ani împreună la Ferrari, între 1996 și 2006, iar legătura lor s-a menținut și după retragerea germanului. În ciuda prieteniei și colaborării lor anterioare, Jean Todt a adus vești copleșitoare despre starea actuală a lui Michael Schumacher.

Citeşte şi: Pe cine susţine Valentin Ceauşescu în conflictul dintre FCSB şi CSA Steaua. „Din acest motiv puţini îl înţeleg”

„Michael este acolo, așa că nu-mi lipsește”, a declarat Jean Todt pentru L’Equipe, după care a adăugat: „Nu mai este Michael de altădată. Este o persoană diferită şi este magnific îngrijit de soţia şi copiii săi, care îl protejează. Viaţa lui este diferită şi am privilegiul de a putea împărtăşi momente cu el. Asta e tot ce trebuie să spun. Din nefericire, soarta l-a lovit în urmă cu zece ani şi nu mai este acel Michael pe care l-am cunoscut în F1”.

Citeşte şi: Un nou cutremur la GSP: lovitură teribilă pentru Ovidiu Ioaniţoaia. Ce se întâmplă cu cel mai cunoscut jurnalist din România

În urmă cu zece ani, pe 29 decembrie 2013, viața lui Michael Schumacher a fost grav afectată de un accident de schi la Meribel. După traumatismul cranian și hemoragia cerebrală suferite în timpul accidentului, Michael Schumacher a intrat în comă și a fost externat în iunie 2014. De atunci, informațiile despre starea sa de sănătate au fost ținute strict confidențiale de către familia sa. Conform unor surse, costul tratamentului lui Michael Schumacher depășește 135.000 de euro pe săptămână, iar familia a depus eforturi semnificative pentru a acoperi aceste cheltuieli. Cu toate acestea, ultimele declarații ale lui Todt lasă să se înțeleagă că evoluția stării de sănătate a fostului campion nu este una pozitivă.