ANUNŢ ŞOCANT! Astra ameninţă că se retrage din Liga I

Ioan Niculae, patronul celor de la Astra, a amenintat cu retragerea echipei din Liga I dupa ce a fost suspendat pentru sase luni si aemndat cu 10.000 de lei pentru declaratiile facute la adresa arbitrului Istvan Kovacs.

25 sept. 2014, 13:21
ANUNŢ ŞOCANT! Astra ameninţă că se retrage din Liga I

„Daca s-ar oprganiza un campionat mondial la smecherie, Istvan Kovacs ar fi in primele trei pozitii sau chiar pe prima”, a fost declaratia de dupa meciul CFR Cluj – Astra pentru care Ioan Niculae a fost suspendat 6 luni si amendat cu 10.000 de lei.

Ioan Niculae, patronul Astrei, suspendat şase luni. Ar putea urma depunctarea echipei

Ioan Niculae considera inacceptabila decizia data, joi, de Comisia de Disciplina: „E socanta, e socanta, dar incet, incet, am inceput sa ne convingem ca s-a facut o mare greseala cu noua conducere a federatiei, pentru ca vad ca ei ii sanctioneaza drastic pe cei care investesc in fotbal. Asta au inteles ei! Vom face o contestatie, sigur, contestam, si de acum incolo relatiile cu federatia vor deveni foarte… adica, inexistente!”.

„Ne retragem din campionat si sa joace ei, sa joace Chivorchian cu Burleanu fotbal, ne retragem, nu-i nici o problema”, a mai spus Ioan Niculae la Sport.ro.