Anunț șocant postat la avizierul unui bloc din București. „De ce scuipi pe anunțurile asociației? Te-a înregistrat camera de luat vederi!”

Mesaj șocant postat de conducerea unei asociații de locatari la vizierul blocului. Locatarii sunt revoltați de comportamentul unui vecin și amenință că-l dau în judecată.

28 apr. 2023, 09:22
Anunț șocant postat la avizierul unui bloc din București. „De ce scuipi pe anunțurile asociației? Te-a înregistrat camera de luat vederi!”

Locatarul unui bloc din București și-a atras furia vecinilor. Se pare că o perioadă de timp, omul a fost urmărit pe camerele de supraveghere amplasate în incinta blocului. Astfel, s-a observat cum respectivă persoană scuipă pe afișe, dar le și rupe, motiv pentru care informațiile transmise nu reușesc să mai ajungă și la alți vecini. Asociația blocului este decisă să acționeze în instanță un locatar și reclamă comportamentul huliganic al acestuia la avizierul blocului.

Citește și: Ce amenzi riscă românii care locuiesc la bloc și nu fac curățenie în fața scării. Legea este în vigoare din 2022

„Te vede camera de luat vederi, te înregistrează camera de luat vederi. Te-a văzut camera de luat vederi, te-a înregistrat camera de luat vederi! De ce scuipi și îți sufli mucii pe anunțurile afișate de Administrația acestui bloc pe ușa acestui lift??! Te deranjează că scrie despre restanțierii, datornicii acestui bloc și tu ai restanțe și datorii neplătite față de acest bloc? Știm cine ești tu cu asemenea fapte în acest bloc, te-a înregistrat camera de luat vederi și te dăm în judecată pentru faptele tale inadmisibile în acest bloc și pentru obstrucționarea activității legale și corecte a Administrației acestui bloc”, se arată în mesajul transmis de reprezentanții Asociației, citați de Cancan.

Citește și: În atenția românilor care locuiesc la bloc! Măsura intră în vigoare începând de la 18 aprilie 2023