Anunţ surpriză în showbiz, vedeta a anunţat că aşteaptă din nou un copil

Kim Kardashian a anunţat că va avea al patrulea copil, cu ajutorul unei mame purtătoare, confirmând că ea şi soţul ei Kanye West aşteaptă un eveniment fericit, scrie AFP.

RomaniaTV.net
15 ian. 2019, 17:36
Anunţ surpriză în showbiz, vedeta a anunţat că aşteaptă din nou un copil

După mai multe zvonuri, Kim Kardashian, vedetă de reality-show, urmărită pe Instagram de 125 de milioane de persoane, a afirmat într-un interviu la televiziunea americană că familia va primi „în curând” un nou băiat. 

Vestea „este în aer”, a indicat Kim Kardashian în emisiunea lui Andy Cohen, luni seară. „M-am îmbătat în seara de Crăciun şi am spus unor persoane, dar nu-mi mai amintesc cui”. 

Copilul se va alătura la Chicago fetiţei născute în ianuarie anul trecut, tot cu ajutorul unei mame purtătoare şi celor doi copii ai cuplului – North, de 5 ani, şi Saint, de 3 ani. 

Kim Kardashian, în vârstă de 38 de ani, a explicat motivele pentru care a apelat la o mamă purtătoare: ea suferă de o problemă la placentă care i-a creat serioase complicaţii în timpul celei de-a doua sarcini şi ar putea să-i pună în pericol viaţa în cazul altei sarcini. 


loading...