ANUNŢ SURPRIZĂ! Andreea Marin se gândeşte deja la a patra căsătorie. Când vrea vedeta să facă pasul cel mare

Andreea Marin se gândeşte deja la a patra căsătorie. Zâna spune că dacă ar găsi un bărbat bun, ar mai face încă o dată pasul cel mare.

20 mai 2017, 05:56
ANUNŢ SURPRIZĂ! Andreea Marin se gândeşte deja la a patra căsătorie. Când vrea vedeta să facă pasul cel mare

Chiar dacă a avut deja trei căsnicii eşuate, Andreea Marin se gândeşte să-şi pună din nou pirostriile, informează România TV. „Mă simt frumoasă pe dinăuntru și de aceea cred că voi atrage un om frumos lângă mine. Sper asta. Îmi doresc. De ce nu”, a declarat Zâna. 

Citeşte şi Tuncay Ozturk, declaraţii acide. „Nu vreau să distrug imaginea falsă a unor oameni….”

Iar dorinţa i s-ar putea îndeplini curând, dacă ar fi să ne luăm după previziunile lui Carmen Harra. Aceasta a dezvăluit că ştie deja cum arată viitorul soţ al zânei: un român divorţat, cu doi copii, mai mic cu cinci ani. Au trecut doar câteva luni de când diva a divorţat de Tuncay, turcul care i-a pus inima pe jar. Despărţirea nu a fost una uşoară. S-a zvonit că medicul ar fi înşelat-o cu o blondă, care era chiar asistenta sa.

„Uneori, surprizele vieţii nu sunt tocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile: divorţul”, a fost postarea care anunţa cel de-al treilea divorţ fost făcută pe 26 oct, dar nimeni nu bănuia ce se ascunde după vorbele sale meşteşugit alese.

A doua zi Andreea a cerut la Judecătoria Buftea desfacerea căsătoriei, turcul fiind primul bărbat pe care zâna îl va aduce în faţa instanţei. Procesul fiind unul de divorţ fără copii, presa a speculat că diva ar urmări să recupereze banii pe care i-a investit în clinica lui Tuncay.

Citeşte şi Tuncay Ozturk, atac DEVASTATOR la Andreea Marin. „Este dezgustător!”

Năucit de vestea divorţului, omul care si-a lăsat familia şi prietenii în Turcia, a postat abia după trei zile o scrisoare pe facebook.

„Andreea este femeia vieţii mele şi o să aibă un loc special în inima mea, deoarece este singura femeie pe care o să o iubesc în felul acesta. Si incă o iubesc cu aceeşi intensitate şi voi fi întotdeauna lângă ea, atunci când va avea nevoie de mine”, scria Tuncay Ozturk.