Anunț-surpriză din showbiz: Loredana Groza s-a despărțit de soț. Cine e fostul partener al starletei: „Putea fi hăituită de toți golanii”

Loredana Groza (52 de ani) a fost foarte discretă în privința vieții sale amoroase, de-a lungul timpului. Acum, totul a ieșit la iveală. 

25 mart. 2023, 11:56
Anunț-surpriză din showbiz: Loredana Groza s-a despărțit de soț. Cine e fostul partener al starletei: „Putea fi hăituită de toți golanii”

Vedeta a evitat să recunoască, chiar și atunci când a renunțat la verighetă, separarea de Andrei Boncea (51 de ani), cu care a avut un mariaj de 23 de ani. Tatăl artistei, Vasile Groza, a făcut mai multe mărturisiri despre fiica sa, care confirmă totodată și faptul că aceasta a divorțat.

În urmă cu câțiva ani au apărut primele zvonuri despre despărțirea Loredanei Groza de Andrei Boncea. Cântăreața nu a oferit niciun comentariu pe marginea acestui subiect.

Scriitorul Vasile Groza, tatăl Loredanei, a declarat că Loredana și Andrei Boncea au rămas în relații amicale.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a povestit Vasile Groza, pentru Cancan.

Loredana și Boncea au împreună un copil, pe Elena, în vârstă de 25 de ani.

 

Lordana Groza, o femeie foarte dorită, a știut cum să gestioneze celebritatea încă de tânără, susține tatăl artistei

 

Loredana a devenit celebră la 18 ani, dar tatăl ei nu a avut emoții.

„Mă gândesc câteodată că a avut un comportament atât de normal… Putea fi hăituită și dănțuită de toți golanii, dar ea mereu a avut măsurile ei. Nu a fost nevoie să intervin vreodată, să-i spun ceva”, a adăugat Vasile Groza.

Andrei Boncea este un producător român de film și televiziune, co- fondator al companiei de producție Frame Film și al companiei de teatru Wondertheatre. Andrei Boncea a participat, în calitate de producător, la numeroase producții internaționale realizate în România.