Loredana Groza a plecat în India. Tatăl artistei face dezvăluiri: „S-a întors în India, cu fată, cu tot”

Loredana Groza a plecat în India. Se pare că artista a luat o pauză de la evenimente și a mers pe tărâmul indian, împreună cu fiica ei, să se relaxeze. Nu este prima dată când merge acolo, și tatăl cântăreței a vizitat India și spune că este o altă lume acolo.

24 feb. 2023, 17:05
Loredana Groza a plecat în India. Tatăl artistei face dezvăluiri: „S-a întors în India, cu fată, cu tot”
Loredana Groza a plecat în India

Loredana Groza a plecat în India. Nimeni nu știe ce a determinat-o pe celebra cântăreață să ia drumul Indiei, dar se pare că are planuri mari, potrivit declarațiilor tatălui artistei. Acesta susține că Loredana a vrut să stea alături de Guru, în plus, vrea să facă și ceva piese. Ea urmează să stea în India în jur de o lună.

Citește și: Cum arată Loredana Groza fără Photoshop. Paparazzii i-au fotografiat adevărata faţă

Loredana Groza a plecat în India

Loredana s-a întors în India, cu fată cu tot. La Guru, la cel care a fost pe aici. Vrea să-și facă și piese în atmosfera și cu muzica de acolo. De-ale ei. Mi-a zis, că ce, nu merge să-și ia și ea o vacanță? De 36 de ani cântă, dar nu a avut niciodată un concediu.

Mereu unde a fost plecată, în lumea asta, în Brazilia sau în altă parte, motivul a fost participarea sa la concerte. La fel și în Canada, de câte ori a fost și pe acolo. Și când a ajuns data trecută, în India, și atunci a făcut un cântec. Așa e când pasiunea nu te lasă. A plecat acum două zile, a renunțat o lună la spectacole, cât timp va sta acolo”, a mărturisit Vasile Groza, pentru Playtech.ro.

Nici tatăl cântăreței nu e străin de această parte a lumii, pentru că a fost plecat în India cu Loredana cu trei ani în urmă și mărturisește că s-a îndrăgostit de acele locuri. „Și eu am fost cu ea, și eu sunt bolnav de atmosfera de acolo, am făcut o grămadă de poezii în India. Recent, am scris un mic reportaj despre vizita ei în India, „Vis împlinit. Loredana și Elena Groza, în chip de zeițe, plutesc parcă în acest rai pământesc”. Am fost și eu cu Cristi acolo. A fost și Loredana cu noi, acum trei ani.

E o țară care nu și-a pierdut istoria și tradiția. Și totuși e la vârful tehnicii moderne, în rând cu toată lumea. E un privilegiu să poți pune piciorul în această parte a lumii, cu totul și cu totul aparte decât alte locuri ale planetei. Îi fericesc pe toți ce pot ajunge în aceste locuri de poveste, în care devii părtaș la o secvență de viață originală. Uiți că ești pământean acolo. Poporul acesta nu se îmbrâncește la cozi, strada o treci pe unde poți.

Peste tot sunt numai vaci, iar dacă se culcă una în intersecție, trebuie să aștepți să se trezească. Ca o imagine, pe stradă găsești oameni cu picioare goale, se păstrează primitivismul ăla modern. Cristi a văzut o vacă cum mânca de pe o mașină încărcată cu trandafiri, la o nuntă, toate florile, dar nimeni nu zicea nimic.. Lori e bine primită acolo, are totul pus la dispoziție”, a mai spus acesta.