Anunţ-surpriză în showbiz! Zeci de vedete cu simptome COVID după ce au participat la filmările pentru Revelion

Situaţie neaşteptată în showbizul din România. Mai multe vedete cunoscute s-au îmbolnăvit de coronavirus după filmările pentru Revelion, la una dintre televiziuni.

29 nov. 2020, 17:30
Anunţ-surpriză în showbiz! Zeci de vedete cu simptome COVID după ce au participat la filmările pentru Revelion

Anunţ-surpriză în showbiz. Nu mai puţin de patru interpreţi de muzică populară au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, iar alți zeci prezintă simptome de COVID-19. Cu toţii au filmat împreună ediţia Revelion 2021, la mai multe televiziuni.

Anunţ-surpriză în showbiz! Care sunt vedetele confirmate cu noul coronavirus

Printre vedetele confirmate pozitiv cu noul coronavirus se numără Nicu Paleru, Steliana Sima, Maria Ghinea și Marian (fost membru al trupei Haiducii), conform starpopular.ro. Marele impas este că vedetele s-au perindat de la o televiziune la cealaltă, tot pentru a filma Revelionul, iar riscul de a fi transmis deja virusul este una cu adevărat mare. Maria Ghinea, de exemplu, se testase cu câteva zile înainte de apariția simptomelor și ieșise negativ, așa că a mers să filmeze pentru mai multe televiziuni. Ulterior, a aflat că a fost infectată.

”Eu m-am simțit rău miercuri noaptea, m-am dus la spital și mi-am făcut un test la Ploiești, care a ieșit negativ. Joi am mers la filmări, am filmat și Crăciunul și Revelionul la F…, eu nu știu cum evoluează virusul, am înțeles că între 5 și 8 zile, nu pot să-mi dau seama. Am fost la multe filmări, nu pot să condamn pe nimeni că am luat de undeva, a fost nenorocul meu și mulțumesc lui Dumnezeu că scap. Eu le-am spus celor de la DSP cu cine am fost în perioada asta, colega mea Ileana Lăceanu este izolată dar și Ilie Dura”, a spus Maria Ghinea pentru sursa citată.

Marian: ”Am auzit că au fost foarte mulți infectați”

”Încep să-mi revin, am avut și stări nasoale: m-au durut foarte tare picioarele, niște dureri ciudate pe care nu le-am mai avut niciodată și stări subfebrile. Am fost mult pe la sala de antrenament, unde nu stai cu mască. Am fost și la emisiuni pentru sărbători, dar n-aș putea să spun că am luat dintr-un loc anume. Am auzit că au fost foarte mulți infectați cu COVID-19. (…) După ce am văzut testul pozitiv, m-am izolat în casă și am luat vitamine, fără azitrox”, a spus și Marian Haiducu’ pentru starpopular.ro.

Citeşte şi: BILANŢ coronavirus 29 noiembrie. Un nou record la ATI. Peste 5.500 de cazuri noi COVID în 24 de ore
 

 


loading...