Anunț trist despre „Burlacul”: Andi Constantin, bătut și lăsat inconștient pe jos (FOTO)

Anunț nefericit despre Andi Constantin, fosta ispită de la „Insula Iubirii" și fost protagonist al emisiunii „Burlacul". Celebrul model a fost bătut încă o dată în cușca RXF, fără drept de apel.

06 iun. 2023, 21:51
Anunț trist despre „Burlacul”: Andi Constantin, bătut și lăsat inconștient pe jos (FOTO)

După ce a fost lăsat inconștient în ring de către Giani Kiriță, la un an de zile după, Andi Constantin a mai încasat o înfrângere. Din păcate, bătaia a fost la fel de usturătoare.

De data aceasta, Andi Constantin a fost învins de către tiktokerul Mihai Aftănase. Ambii luptători au venit după o înfrângere – Mihai a fost învins fără drept de apel de către Costel Pripas („Fakiru din Periș”).

Andi Constantin, antrenat de către Ionuț „Pitbull” Atodiresei a fost lăsat inconștient în ring. Arbitrul a trebuit să intervină de urgență pentru a opri meciul.

Cum a pierdut meciul de MMA Andi Constantin

Constantin a vrut să ducă meciul la sol, pentru a-i face o manevră de BJJ, de submission lui Aftănase, dar un moment de neatenție l-a costat. Din cauza neglijenței, preocupat să-i prindă brațul adversarului, s-a lăsat descoperit la cap. Astfel, Aftănase i-a aplicat un picior în cap lui Andi, care a căzut foarte amețit. Mai apoi, Mihai s-a ridicat și a început să-i care o serie de lovituri de pumn năucitoare.

„Burlacul” nu s-a mai putut apăra, iar arbitrul a intervenit pentru a opri meciul, pentru a nu se ajunge la o situație extremă.

Andi Constantin a rămas cu ochii dați peste cap. Imaginile sunt mult prea dure, motiv pentru care România TV nu le-a putut face publice.

În schimb, în social media au fost distribuite cadre mai puțin șocante.

În mai 2022, Andi Constantin a fost spulberat și de către fotbalistul Giani Kiriță. Pentru lupta cu Mihai Aftănase, Andi Constantin spera că va reveni în forță, mai ales odată ce a fost luat sub aripa lui Ionuț Atodiresei, cunoscut luptător și antrenor.

Înainte de luptă, atât Mihai cât și Andi au declarat că se văd învingători.

Rămâne de văzut ce va urma pentru fosta vedetă din „Burlacul”, dacă i se va mai oferi un nou meci în ringul de MMA din RXF sau nu.