Anunţ trist din partea medicilor despre singura supravieţuitoare a teribilului accident din Jibou

Sanda, soferita care si-a condus prietenele spre moarte, a fost externata, insa medicii nu au vesti bune.

RomaniaTV.net
21 mai 2018, 14:26

Tanara in varsta de 21 de ani a fost internata de urgenta imediat dupa accident. Dupa cateva zile de spitalizare, medicii au decis ca poate fi externata si nu mai are nevoie de ingrijiri de specialitate.

Mesajul sfâşietor al iubitului uneia dintre studentele care au murit lovite de tren, în Jibou: „Îmi pare rău că nu mai poţi să…”

„Dupa cateva zile de spitalizare, starea pacientei este foarte buna, iar colegii care i-au acordat ingrijiri medicale au decis ca poate fi externata. Nu sunt probleme. In urma traumatismului, contuziile s-au ameliorat si poate fi externata”, a declarat medicul Vasile Pop.

Medicii spun ca fata nu isi mai aminteste nimic dupa festivitatea de absolvire, la care participase impreuna cu prietenele sale chiar inainte de accident.

„Nu stie ce s-a intamplat. Spune ca a uitat tot ce a fost dupa festivitatea de absolvire a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca. Sufera de amnezia retrograda”, a declarat Vasile Pop.

Detalii de ultimă oră despre tragedia din Jibou. Ce s-a întâmplat cu şoferiţa care şi-a condus la moarte cele patru prietene

Detalii de ultimă oră despre tragedia din Jibou. Ce s-a întâmplat cu şoferiţa care şi-a condus la moarte cele patru prietene