Anunţul ALARMANT al unui medic specialist în COVID 19. Nimeni nu scapă de CORONAVIRUS

Persoanele cele mai afectate de coronavirus sunt cele în vârstă, care au și alte afecțiuni. Un medic chinez din Wuhan, locul de unde a plecat infecţia, vine cu declarații care dau peste cap tot ceea ce credeam că știm despre coronavirus.

12 mart. 2020, 05:45
Anunţul ALARMANT al unui medic specialist în COVID 19. Nimeni nu scapă de CORONAVIRUS

Hu Ke, 55 de ani, lucrează la Spitalul Popular al Universității Wuhan, unde este și profesor de medicină pulmonară și face parte din echipa de experți medicali desemnați de provincia Hubei pentru a combate boala. Acesta susține că nu doar persoanele adulte, ci și tinerii și copiii au fost afectați de COVID 19.

Adrian Streinu Cercel, managerul de la „Matei Balş”, a făcut ANUNŢUL. Gestul BANAL care te scapă de CORONAVIRUS

Potrivit spuselor sale, virusul ucigaș din China nu ține cont de vârstă. Ucide atât vârstnici, cât și tineri! Așa reiese din studiile făcute de medicul respectiv asupra a peste 70.000 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus.

„Am analizat 70.000 de cazuri. Coronavirusul nu ţine cont de vârstă. Îi atacă pe toţi deopotrivă. Între pacienţi, mulţi sunt tineri şi majoritatea sunt de vârstă adultă. Avem şi copii printre bolnavi, dar sunt puţini. Persoanele în vârstă pot deveni rapid cazuri grave sau critice dacă sufereau deja dinainte de vreo boală, mai ales afecţiuni cardiace sau legate de tensiunea arterială. Sunt multe cazuri de decese în rândul vârstnicilor, dar există şi cazuri de tineri care au murit repede, în doar câteva zile”, a declarat Hu Ke.

Medicamentul banal care te ajută să lupţi cu coronavirusul. Toată lumea îl are în casă

Medicul chinez a vorbit și despre cum se prezintă acum situația în Wuhan: „Oraşul se află în continuare sub control strict, dar oamenii s-au obişnuit să nu mai meargă la muncă şi cu restul aspectelor pe care le implică o astfel de situaţie. Există uneori probleme psihologice, nu doar în rândul oamenilor de rând, ci şi al medicilor, pacienţilor sau persoanelor aflate în carantină. Avem însă terapeuţi care ne ajută să ne relaxăm şi să ne îmbunătăţim starea de spirit”.


loading...