Anunţul care dă fiori: „După ce Ucraina va fi învinsă, vor urma Estonia, Lituania sau Polonia”

Browder, un finanţator britanic de origine americană, a avertizat că Putin îndrepta armele şi rachetele nucleare spre Londra, Berlin şi Washington, va râde în timp ce politicienii şi experţii noştri vor intra în panică la televizor.

20 feb. 2023, 17:58
Anunţul care dă fiori: „După ce Ucraina va fi învinsă, vor urma Estonia, Lituania sau Polonia”
Rusia este gata să lanseze până la 44 de rachete Kalibr din Marea Neagră

„Dacă Rusia câştigă în Ucraina, Ţările Baltice şi Polonia vor fi următoarele, apoi Londra-Washington-Paris”, avertizează un finanţator britanic, CEO al Hermitage Capital Management

Browder, un finanţator britanic de origine americană, activist politic şi critic al regimului rus, este în prezent CEO al Hermitage Capital Management, consilier de investiţii al Fondului Hermitage şi  fost cel mai mare investitor străin din Rusia până în 2005, potrivit MSN.

Zelenski ameninţă: Dacă se aliază China cu Rusia, va fi război mondial

Browder a avertizat că, dacă Rusia va câştiga războiul din Ucraina, Putin va viza statele baltice şi Polonia . El a scris pentru Mail on Sunday :

Dacă Rusia câştigă, acesta nu va fi sfârşitul aventurilor militare ale lui Putin. Vă spun asta. Următoarea oprire va fi Estonia, Lituania sau Polonia. Apoi „Londra, Berlin şi Washington”.

El a avertizat că Putin îndrepta armele şi rachetele nucleare spre Londra, Berlin şi Washington, va râde în timp ce politicienii şi experţii noştri vor intra în panică la televizor.

Occidentul trebuie să facă mai mult pentru a sprijini Ucraina

Bowder a subliniat că Occidentul trebuie să facă mai mult pentru a sprijini Ucraina „pentru a evita acest scenariu” . El a spus:

Ucraina trebuie să câştige. Chiar acum, ucrainenii luptă pentru Occident.  Îţi place sau nu, sunt vârful suliţei şi ar trebui să le oferim orice ajutor.

Joe Biden, anunț major de la Kiev. Ucraina va primi un ajutor suplimentar de 500 de milioane de dolari: muniție de artilerie, sisteme antiblindate și radare de supraveghere aeriană (FOTO)

Până acum, le-am dat cât să nu piardă. Dar încă nu le-am dat suficient pentru a câştiga. Bowder a cerut, de asemenea, mai multe sancţiuni economice din partea vestului şi în special  pentru ţările „neutre” precum „ China, India, Turcia, naţiunile din Orientul Mijlociu şi Africa” care sunt de fapt de partea Rusiei. Este o măsură necesară pentru ca Ucraina să câştige.