Anunţul de pe Internet care i-a şocat pe fanii lui Paul Walker

Un amator de chilipiruri a postat pe internet un anunţ de vânzare cu mai multe "amintiri" de la locul accidentului în care a murit Paul Walker. 

08 dec. 2013, 16:42

Paul Walker a murit, iar dispariţia sa tragică a îndurerat o lume întreagă. Sunt insa si oameni care s-au gandit ca moartea starului din Fast and Furious le-ar putea aduce ceva bani. Este si cazul unu barbat care, spre uimirea internautilor, a decis sa scoata la vanzare 6 bucati de lemn ars, despre care spune ca au fost luate de la locul accidentului.

Acesta a postat un anunt pe mai multe site-uri, evaluand la 100 de dolari fiecare bucata de lemn. Anuntul a creat un val de reactii dure ale fanilor lui Walker, care s-au declarat revoltati de ideea barbatului.

In cele din urma, acesta a scos anuntul si si-a cerut public scuze: „Vreau sa cer scuze familiei, prietenilor si fanilor lui Paul Walker. In momentul in care am facut acest gest, nu am realizat ce impact emotional poate avea asupra lor”, a spus acesta pentru TMZ.

Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza „Furios şi iute/ The Fast and The Furious”, a murit, săptămâna trecută, într-un accident de automobil, în Santa Clarita, California.

Moartea lui Paul Walker i-a lăsat împietriţi de durere pe fanii şi colegii actorului. Locul teribilului accident în care şi-au pierdut viaţa actorul din seria Fast and Furious şi prietenul său Roger Rodas s-a transformat într-un adevărat altar unde ard sute de candele, printre zeci de buchete de flori şi de fotografii.