Fanii lui PAUL WALKER, împietriţi de durere. Ce au făcut la locul unde a murit cunoscutul actor GALERIE FOTO

Moartea lui Paul Walker i-a lăsat împietriţi de durere pe fanii şi colegii actorului. Locul teribilului accident în care şi-au pierdut viaţa actorul din seria Fast and Furious şi prietenul său Roger Rodas s-a transformat într-un adevărat altar unde ard sute de candele, printre zeci de buchete de flori şi de fotografii.

RomaniaTV.net
02 dec. 2013, 11:20

Paul Walker a murit într-un teribil accident, după ce bolidul Porsche în care se afla împreună cu Roger Rodas s-a izbit de un copac şi de un stâlp, izbucnind apoi în flăcări. Deşi pe internet a circulat o fotografie în care se presupune că apărea Paul Walker desfigurat în urma accidentului, se pare că în urma incendiului trupurile celor doi au fost carbonizate.

CITEŞTE ŞI: Cum arată maşina în care a murit PAUL WALKER. GALERIE FOTO

Vestea morţii lui Paul Walker a căzut ca un trăsnet la Hollywood, iar fanii au venit cu sutele pentru a aprinde lumânări şi a depune flori şi mesaje de condoleanţe la locul tragediei. Printre cei veniţi cu o floare s-a numărat şi Tyrese Gibson, colegul de platoul al lui Paul Walker în „Fast and Furious”, care a plâns neîncetat, fără a scoate vreo vorbă.

CITEŞTE ŞI: Culmea ironiei: Paul Walker, actorul din „Fast and Furious” a murit din cauza viteze excesive