Anunţul de ultima oră care a surprins pe toată lumea. Gabriel Cotabiţă A PLECAT DIN ŢARĂ

Gabriel Cotabiţă a fost externat joi de la Spitalul Elias, după 27 de zile de recuperare. Medicii au apreciat starea sa ca fiind mult ameliorată faţă de momentul externării de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost readus la viaţă, şi au considerat că poate merge acasă. La câteva ore după extrenare, în presă a apărut informaţia cum că artistul a părăsit pentru o perioadă ţara.

16 iul. 2015, 18:29
Anunţul de ultima oră care a surprins pe toată lumea. Gabriel Cotabiţă A PLECAT DIN ŢARĂ

Gabriel Cotabita s-a consultat cu fiicele lui si cu medicii si au decis impreuna ca artistul sa plece din Romania. Cantaretul care a stat o luna in coma a fost externat joi. Potrivit wowbiz.ro, el si-a facut bagajele si a parasit tara. Nu s-a deplasat cu avionul, asa cum s-ar putea crede, pentru ca nu are voie sa zboare.

„Stim locul unde a plecat, dar nu vrem sa il spunem. A plecat sa se refaca in afara tarii. Sursele noastre sunt sigure. Este in vacanta, o sa stea linistit”, a spus Catalin Maruta in emisiunea lui.

Vezi şi: Fiicele lui Gabriel Cotabiţă, PRIMUL INTERVIU după externarea artistului

Dupa o perioada petrecuta in strainatate, Cotabita va reveni in Romania si se va muta intr-un cartier rezidential, intr-o zona linistita.

Aela Cotabiţă a postat joi, pe Facebook, un mesaj de mulţumire pentru toţi medicii care au avut grijă de Gabriel Cotabiţă în cele mai grele săptămâni din viaţa lui, după ce pe 8 mai a căzut la pământ inconştient în urma unei crize cardiace, fiind nevoie să fie resuscitat de echipa medicală sosită de urgenţă la sala de sport în care se afla artistul. Au urmat câteva săptămâni de comă, în care s-a vorbit chiar de riscul ca artistul să intre în moarte cerebrală, dar apoi Cotabiţă s-a recuperat ca prin minune, iar acum se mişcă fără probleme şi are o stare neurologică şi psihologică din ce în ce mai bună. Iar pentru asta fiicele sale sunt recunoscătoare medicilor care au făcut totul posibil.

Citeşte şi Gabriel Cotabiţă a fost externat. Cine plăteşte serviciile de care a beneficiat artistul

Astăzi tata a ieșit din spital.

Acest lucru nu ar fi fost posibil fără implicarea echipelor medicale de la Floreasca și de la Elias.

Această experiență ne-a aratat zi de zi calitățile excepționale ale acestor doctori și dedicația cu care își tratează pacienții.

Vă mulțumim, încă o dată, pentru profesionalismul și toate eforturile depuse în această perioadă.

Recunoștința noastră este totală.

În orice fel de recuperare, sunt esențiale liniștea și răbdarea. De aceea, revenim cu rugămintea către oamenii din presă să ne ajute în acest sens pentru a-i putea oferi tatălui nostru condițiile optime pentru ca el să revină cât mai curând pe scena publică, lăsând exclusiv în mâinile lui alegerea momentului potrivit pentru prima lui apariție oficială„, a scris Aela Cotabiţă pe Facebook.