Anunțul făcut de Cătălin Măruță în direct. A început să plângă la televizor: „De ce faceți așa?”

Un moment mișcător s-a petrecut în emisiunea lui Cătălin Măruță. Invitata acestuia a fost copleșită de emoții și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

18 nov. 2022, 22:07
Anunțul făcut de Cătălin Măruță în direct. A început să plângă la televizor: „De ce faceți așa?”

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, interpreta de muzică populară Codruța Sanfir a izbucnit în lacrimi, la TV, în timpul unei transmisiuni în direct. Copleșită de emoții, artista a început să ăplângă în fața telespectatorilor.

Prezentatorul TV i-a arătat mai multe fotografii vechi și i-a oferit o cutie cu jucării.

„Acolo sunt acasă cu părinții mei, eram mică. De unde aveți pozele astea? Cine v-a dat pozele astea?”, a spus cântăreața, surprinsă de imagini.

„Nu pot să spun. Facem rost de tot!”, a răspuns fără să ezite Cătălin Măruță.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, afaceri de 8,2 milioane de lei. În ce domeniu sunt specializate firmele cuplului și cum au fost acestea afectate de Covid

Codruța Sanfir a povestit, printre lacrimi, despre rolul pe care l-a avut familia sa în cariera și în viața ei.

„Dar de ce faceți așa, nu mai vreau să plâng. Am venit la voi de atâtea ori în emisiune și am plâns, mă face lumea plângăcioasă și nu vreau. Pot să spun că bunicii m-au crescut. Bunicul trăiește, el este tare deștept. Am fost recent cu Valentin în Tătăruș și ne-a povestit despre toate războaiele. Are 90 de ani și de fiecare dată când mergem acasă îl găsim în grădină, face treabă”, a menționat artista.

Și mama acesteia a ținut să îi transmită câteva lucruri în cadrul emisiunii, prin intermediul unui videoclip.

„Am păstrat câteva lucruri din copilărie, printre ele și cele două ghiozdănele pe care le-ai purtat cu drag la grădiniță, dar și ursulețul tău preferat. Știu cât de tare te va emoționa revederea lor”, a spus mama Codruței, care este foarte mândră de fiica ei.

Codruța are 27 de ani și trăiește o poveste de dragoste alături de Valentin Safira. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu o lună și au petrecute clipe de vis în luna de miere petrecută în Maldive.

Citește și: Eva, reacție haioasă când a auzit când s-au căsătorit părinții ei, Andra și Cătălin Măruță. Internauții au izbucnit în hohote de râs