Eva, reacție haioasă când a auzit când s-au căsătorit părinții ei, Andra și Cătălin Măruță. Internauții au izbucnit în hohote de râs

Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, a devenit deja foarte urmărită în online datorită inteligenței sale și a umorului ieșit din comun pe care le are la cei șapte ani ai ei.

25 aug. 2022, 10:27
Eva, reacție haioasă când a auzit când s-au căsătorit părinții ei, Andra și Cătălin Măruță. Internauții au izbucnit în hohote de râs

Eva Măruță are deja o mulțime de fani încă de când era și mai mică. Replicile copilei provoacă hohote de râs de fiecare dată când are o discuție cu părinții.

Eva e foarte inspirată și nu ezită să-și exprime părerile cât se poate de sincere de fiecare dată. Spre deosebire de Eva, David, fratele ei, e mult mai calculat. Micuța nu ține cont de nimic atunci când vrea să se afirme și să spună ce gândește, o face mereu fără rețineri și în stilul caracteristic.

Copila are multă personalitate și e de o inteligență remarcabilă. Face niște conexiuni la care de multe ori nu se gândesc nici adulții. Aceste calități au făcut-o pe Eva să fie atât de apreciată.

Recent, Andra a postat un clip video pe Tik Tok în care discută cu copiii ei despre momentul căsătoriei ei cu Cătălin Măruță. Andra avea 22 de ani, iar Cătălin avea 30 atunci când s-au căsătorit. Când a aflat, Eva a avut o reacție foarte simpatică care i-a amuzat pe toți: „Prea tânără, asta pot să zic din partea mea. La 22 de ani să te căsătorești, Doamne ferește! „.

Apoi, micuța i-a transmis tatălui său: „Și acum ai 44 de ani. Prea bătrân”.

@andra @Eva Maruta @davidmaruta @catalinmaruta 💜💜💜 #14ani ♬ sunet original – Andra

Familia Măruță este foarte unită și pune mare preț pe timpul petrecut cu toții. Recent a fost ziua Andrei, artista a împlinit 36 de ani și a petrecut alături de soț și cei doi copii. Au ales să stea acasă și să petreacă cu toții. Mai mult, Andra și Cătălin au împlinit, totodată, 14 ani de căsnicie. După atâta timp, cei doi sunt mai apropiați ca oricând și au o relație la care mulți doar visează.

Citește și Video! Cum arată Andra fără pic de machiaj! E aproape de nerecunoscut cu cearcăne și fără fond de ten!

Citește și Andra s-a pozat în costum de baie după ce a slăbit. Cum arată acum soţia lui Măruţă: „Sunt foarte recunoscătoare”