Anunţul făcut de Mirela Vaida înainte de Revelion: „Chiar îmi doresc gemene ca să avem mai multe femei în casă”

Mirela Vaida se poate considera o femeie împlinită. Vedeta nu doar că are o carieră de succes, dar și o familie numeroasă. Deși are trei copii minunați, prezentatoarea a mărturisit că şi-ar mai dori un copil, ba chiar gemene. Iată ce dezvăluiri a mai făcut vedeta de la Antena 1.

29 dec. 2022, 17:42

Mirela Vaida a fost întotdeauna sinceră și a vorbit fără ocolișuri despre viața sa privată. Prezentatoarea TV a mărturisit în repetate rânduri că și-ar dori să își mărească familia, iar fanii au fost curioși să afle dacă acest lucru se va mai întâmpla.

Mirela Vaida a dezvăluit care este marea ei dorință. Vedeta spune că ar mai vrea copii, dar că nu a fost să fie.

Ce face Mirela Vaida de Revelion. Ce spune despre dorința de a deveni mamă din nou

Chiar dacă a recunoscut că îi este greu cu cei trei copii pe care îi are deja, prezentatoarea de la Acces Direct nu ar spune nu nici copilului cu numărul patru și chiar cinci.

Ba chiar dorința cea mare a vedetei este să fie mamă de gemene pentru a fi mai multe fete în casă. Vedeta a spus că ea și soțul ei și-ar fi dorit un al patrulea copil dar apoi au început să aibă îndoieli după ce au văzut că au deja programul plin cu cei trei copii ai lor și cel mic este încă în scutece.

Cum petrece Mirela Vaida sărbătorile de iarnă. Ce tradiții respectă prezentatoarea: „Aș vrea ca și copiii să o ducă mai departe”
„Nu mai avem nervi, vrem să ne bucurăm de ei, să se îmbrace singuri, să ne putem descurca (…) Dar nu am zis nu, doar ne gândim că poate că dacă Dumnezeu nu a vrut să ni-l dea, știe El mai bine.

Însă, dacă se întâmplă, liniștită îl fac, nici nu mă gândesc. Ba chiar îmi doresc gemene ca să avem mai multe femei în casă”, a spus artista pentru Ego.ro.

Mirela Vaida, Revelion fără copii

Mirela Vaida a povestit că de Revelion va fi doar cu soțul ei, pentru că cei trei copii ai lor vor merge la soacra ei, la Cluj, unde vor sta timp de șapte zile.

De asemenea, vedeta va avea un eveniment la Brașov unde va cânta în noaptea dintre ani, dar va merge cu soțul ei și cu niște prieteni și se vor simți foarte bine.

„După ce facem Crăciunul în familie, copiii zboară la soacra mea, la Cluj. Noi rămânem o săptămână singuri, avem Revelionul, ne distrăm până dimineața. Eu merg să cânt la Brașov, ne invităm prieteni, o să ne facem și puțin de cap”, a spus aceasta pentru aceași sursă.