Mirela Vaida a lipsit de la emisiune. Anunțul făcut de Adrian Velea i-a îngrijorat pe fani: „Sperăm să fie totul ok”

Mirela Vaida a lipsit de la emisiune. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, iar telespectatorii o așteaptă în fiecare zi cu sufletul la gură pe micul ecran. Însă, au avut parte de surpriză, Adrian Velea fiind cel care a înlocuit-o.

20 dec. 2022, 13:17
Mirela Vaida a lipsit de la emisiune. Anunțul făcut de Adrian Velea i-a îngrijorat pe fani: „Sperăm să fie totul ok”
Mirela Vaida a lipsit de la emisiune

Mirela Vaida a lipsit de la emisiune. Cunoscuta prezentatoare TV  Mirela Vaida nu a apărut  pe platoul de filmare a emisiunii pe care o prezintă. Emisiunea a fost prezentată de coprezentatorul Adrian Velea, iar acesta a precizat încă de la început că vedeta lipsește din cauza unor probleme de natură personală, dar și că speră ca aceasta să fie bine.

Mirela Vaida a lipsit de la emisiune

Mirela lipsește dintr-un motiv personal. Sperăm să fie totul ok într-un final”, a declarat coprezentatorul Adrian Velea.

În urmă cu câteva ore, prezentatoarea a postat pe rețelele de socializare cum că se află la bordul unui avion care urmează să decoleze de pe Aeroportul Henri Coandă. Prin acea postare, vedeta a dat de înțeles celor care o urmăresc cum că ar pleca într-o vacanță, dar declarațiile coprezentatorului emisiunii au sugerat un alt motiv pentru care blondina se afla în avion.

Citește și: Mirela Vaida, anunţ după 30 de ani de căsnicie. Ce face vedeta de trei ori pe săptămână

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a început deja pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Chiar dacă obișnuiește să împodobească bradul în ajunul Crăciunului, de această dată, l-a făcut mai devreme.

Am început pregătirile, pentru că odată cu venirea lui decembrie copiii știu că vine Moș Nicolae, Moș Crăciun, și ei asociază ideea asta cu pomul de Crăciun. Chiar tradiția spune că în Ajunul Crăciunului trebuie să împodobim bradul, ei vor pleca de revelion la Cluj, la bunici, și se vor întoarce în ianuarie, când vor începe școala.

Ni s-a părut că este prea scurt timpul de a se bucura de brad și am zis că mai bine îl ținem o lună, ca să ne săturăm, așa încât l-am făcut pe 3 decembrie. La noi e o sărbătoare continuă în casă.

Odată ce am împodobit bradul și l-am băgat în priză va merge toată luna, așteptăm consumul la energie să vedem cât ne costă bradul ăsta luminat continuu. Avem globulețe, beteală peste tot în casă. O să mai punem înainte de Ajun câteva. La vremea aceasta de afară, nu este zăpadă, e ceață și ploaie, nu prea simți Crăciunul afară, așa că mai bine este să ți-l faci tu în casă, să-și decorezi cumva sărbătoarea aceasta.”, a declarat Mirela Vaida, pentru Spectacola.