Anunțul momentului de la Digi RCS-RDS România. Toţi abonaţii TV şi internet sunt vizaţi!

Digi România (RCS-RDS) a lansat o nouă ofertă pentru clienții sau potențialii clienți care contractează cel puțin unul dintre noile servicii de internet fix sau / și un serviciu de televiziune.

19 mart. 2022, 13:03
Anunțul momentului de la Digi RCS-RDS România. Toţi abonaţii TV şi internet sunt vizaţi!
Anunțul momentului de la Digi RCS-RDS România

Anunțul momentului de la Digi RCS-RDS România. Astfel, abonații care optează pentru internet fix sau televiziune vor avea 50% reducere la abonament timp de 4 luni. Această reducere se aplică și la alte servicii contractate împreună cu internet fix sau televiziune, de exemplu pentru extraopțiuni TV. Reducerea se va aplica în primele 4 luni, dar nu se cumulează cu alte reduceri deja aplicate.

Anunțul momentului de la Digi RCS-RDS România. Toţi abonaţii TV şi internet sunt vizaţi!

Oferta este valabilă până la 24.03.2022, iar serviciile oferite de Digi se contractează pe 24 de luni pentru a beneficia de reducere.

Digi, lovitură de proporţii pe piaţa din România. Ce se întâmplă cu facturile de cablu și internet: sunt vizaţi toţi clienţii

Digi a mai lansat în trecut oferte similare sub alte nume de campanii, în care era oferită aceeași reducere. De asemenea, campania „Mobilizarea”, prin care oferă reducere la abonamentul de telefonie mobilă 50% timp de 6 luni în cazul în care se portează un număr din altă rețea, este valabilă până la finalul lunii martie!

Anunțul extraordinar făcut de Digi. Sunt vizaţi toți abonații TV și de internet din România

Digi a anunțat recent furnizarea serviciului HBO Max în locul HBO GO (noua platforma a fost lansată în România pe 8 martie), fără costuri suplimentare. Astfel, abonații Digi care au televiziune prin cablu, internet fix și una dintre extraopțiunile HBO sau Maxpack, vor putea beneficia în baza acestui pachet HBO Max. Toți operatorii principali de televiziune au anunțat că oferă HBO Max în aceleași condiții precum HBO GO, fără a fi adăugate costuri suplimentare. În cazul dispozitivelor mobile și televizoarelor, dacă nu a fost descărcată automat nouă aplicație, va trebui să fie descărcată separat.