Digi, lovitură de proporţii pe piaţa din România. Ce se întâmplă cu facturile de cablu și internet: sunt vizaţi toţi clienţii

DIGI, cel mai mare grup de telecomunicații din România, îşi măreşte constant numărul abonaților. Din ce în ce mai mulţi români aleg serviciile oferite de RCS-RDS.

10 mart. 2022, 13:17
Digi, lovitură de proporţii pe piaţa din România. Ce se întâmplă cu facturile de cablu și internet: sunt vizaţi toţi clienţii
Digi, lovitură de proporţii pe piaţa din România. Ce se întâmplă cu facturile de cablu și internet

Digi, lovitură pe piaţa din România. Conform datelor transmise de companie, în 2021 au fost înregistrate un număr record de încasări, de  1,5 miliarde de euro la nivelul tuturor subsidiarelor prin care se oferă diverse servicii.

Digi, lovitură pe piaţa din România. Ce se întâmplă cu facturile de cablu și internet: sunt vizaţi toţi clienţii

Astfel, față de perioada de anul trecut, DIGI a reușit să aibă încasări mai mari cu 12,7%, cu un plus de aproape 200 de milioane de euro. Plusul este explicat prin creşterea numărului de clienţi în România, dar şi în Italia și Spania, acolo unde grupul are subsidiare prin care oferă servicii de internet, dar și de cablu.

RCS-RDS, schimbări importante pentru milioane de clienţi

DIGI nu a spus câți clienți are în total, însă cert e că numărul acestora a crescut cu 13%. Estimativ, în 2021 DIGI avea 4,7 milioane de abonați, iar în 2021 undeva spre 5,1 milioane! Mai mult de atât, în cazul clienților care folosesc internet fix, DIGI a reușit  să adune nu mai puțin de 800.000 de clienți în plus, atât în România, cât și în Spania.

ANCOM, anunţ de ultimă oră despre RCS-RDS. Toţi clienţii trebuie să afle asta

DIGI este un operator de servicii de telecomunicații din România, înființat în 1994. Principalul acționar este Cable Communications Systems din Olanda, cu 94,15%, al cărui acționar majoritar este omul de afaceri Zoltán Teszári.