Anunțul momentului despre Simona Halep! Decizia luată de antrenor în plin scandal de dopaj: „E gata să revină”

Simona Halep a reluat antrenamentele în plin scandal de dolaj. Tenismena aștepată judecarea cazului său de către Sport Resolution, un tribunal independent din Londra care gestionează dosarele de dopaj din tenis.

02 feb. 2023, 23:53
Anunțul momentului despre Simona Halep! Decizia luată de antrenor în plin scandal de dopaj: „E gata să revină”

Simona Halep, locul 15 WTA, e suspendată provizoriu din tenis în momentul de față, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat, pe perioada US Open 2022.

Fostul manager al Simonei Halep, Virginia Ruzici, e de părere că tenismena va reveni cât de curând pentru că este nevinovată.

„Simona se antrenează în aceste zile și este gata să revină cât de repede posibil. Îi țin pumnii pentru ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, pentru că este nevinovată”, a anunțat Virginia Ruzici într-o discuție cu antrenorul de tenis Daniel Spatz, conform Prosport.

Citește și Descoperire-şoc în cazul de dopaj al Simonei Halep. Situaţia se schimbă radical: „Verifică-ți cosmeticele!”

Simona Halep, primele declarații despre acuzațiile de dopaj: „Cel mai mare șoc din viața mea”

Spre finalul lunii octombrie, Simona Halep a anunțat că a fost testată pozitiv cu o substanță interzisă, în mod nedrept, și spunea la vremea aceea că e „cel mai mare șoc din viața mea”.

Simona Halep a mărturisit la vremea respectrivă că nu ar face niciodată acest lucru pentru că e „complet împotriva valorilor cu care am fost educată”.

„Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv cu o substanța Roxadustat într-o cantitate extrem de mică, ceea ce a venit cu cel mai mare șoc din viața mea.

În toată cariera mea, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciun moment prin minte, fiind complet împotriva valorilor cu care am fost educată. Confruntându-mă cu o situație atât de nedreaptă, mă simt complet confuză și trădată.

Mă voi lupta până la final ca să dovedesc că niciodată nu am luat vreo substanță interzisă și am speranța că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală. Nu e vorba de titluri sau bani. E vorba despre onoare și despre dragostea pentru jocul de tenis pe care am dezvoltat-o în ultimii 25 de ani”, declara Simona Halep.

Citește și Inevitabilul s-a produs. Lovitură grea pentru Simona Halep, anunţ oficial de la WTA