Anunţul TAS îi spulberă speranţele Simonei Halep. Când poate reveni, cel mai devreme, sportiva din România

În data de 24 octombrie, jucătoarea Simona Halep a depus apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS-CAS) de la Lausanne, împotriva suspendării sale, iar acum este în așteptarea verdictului.

27 nov. 2023, 17:42
Anunţul TAS îi spulberă speranţele Simonei Halep. Când poate reveni, cel mai devreme, sportiva din România

Fostul lider mondial, care încearcă prin toate metodele să-şi demonstreze nevinovăţia şi să revină pe teren, a primit luni o veste foarte proastă din partea TAS, care a publicat calendarul cazurilor ce urmează a fi judecate în perioada următoare, iar cel al Simonei Halep nu apare pe listă.

Cazurile prezentate luni se întind până pe data de 21 martie 2024, ceea ce înseamnă că speţa Simonei Halep mai are cel puţin patru luni până să intre pe rolul TAS.

Simona Halep, mesaj voalat pentru Patrick Mouratoglou

Simona Halep (32 de ani) a transmis un mesaj emoționant în acest weekend, fiindu-le recunoscătoare celor care au rămas lângă ea, în ciuda scandalului de dopaj.

Cei de la Kinetic Sport & Medicine, clinica de recuperare sportivă și kinetoterapie, au rămas alături de Simona Halep, iar românca a ținut să le mulțumească prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare: „Întotdeauna aici cu mine și pentru mine. Mulțumesc!”, a scris Halep, etichetând contul clinicii.

Simona Halep are în continuare nevoie de serviciile clinicii de recuperare sportivă, chiar dacă nu participă la turnee oficiale. Dubla campioană de Grand Slam se antrenează intens la Dubai, iar fizioterapeutul care o însoțește acolo îi este foarte util. Totodată, Simona poartă un echipament Nike, semn că gigantul american nu s-a despărțit de ea.

Gestul Simonei Halep este și un atac indirect la Patrick Mouratoglou, având în vedere că românca le-a arătat tuturor că nu mai colaborează cu preparatorii fizici de la academia francezului.

Citeşte şi: A murit antrenorul de care se leagă cea mai mare performanță a Stelei, câștigarea CCE. Avea 80 de ani