Anunţul trist făcut de cuplul devenit popular după ce soţul i-a spus soţiei ca e însărcinată. Ce s-a întâmplat

Recent, pe internet a circulat un clip viral cu un soţ care "a furat" o proba din urină soţiei sale şi a anunţat-o că este însărcinată. Cu toate acestea, la câteva zile după gestul lor, cei doi au primit o veste tragică.

RomaniaTV.net
10 aug. 2015, 17:33
Anunţul trist făcut de cuplul devenit popular după ce soţul i-a spus soţiei ca e însărcinată. Ce s-a întâmplat

Nia, soţia lui Sam, a pierdut sarcina de care s-au bucurat atât de mult. Soţul a înregistrat un alt video prin care îi anunţă pe utilizatorii care îi urmăresc că din păcate, soţia lui a pierdut copilul. Cei doi vloggeri au factu anunţul plângând, spunând că această sarcina ar fi reprezentat cea mai mare bucurie din viaţă lor.

Citeşte şi Motivul BIZAR pentru care un bărbat a FURAT URINA soţiei. Filmarea nu poate fi descrisă în cuvinte VIDEO

Am fost super încântaţi, am vrut să sărbătorim şi apoi a picat cerul pe noi. Cuplurile care s-au confruntat cu o astfel de problema probabil că înţeleg prin ce trecem acum. Biblia spune să plângem alături de cei care au plâns la rândul lor, iar noi vrem să jelim împreună cu cei care înţeleg acest sentiment” au spus aceştia, cu lacrimi în ochi, în video.

Cuplul, care are deja doi copii, au devenit celebri în online cu conturile lor pe Youtube. Cei doi vloggeri au reuşit să strângă 10 milioane de vizualizări în doar câteva zile, după ce soţul a aflat printr-o manevră neobişnuită să afle că soţia lui este gravidă, din nou.

 

Citeşte şi Pare însărcinată în 9 LUNI, deşi a născut acum DOI ANI. Cum arată femeia acum şi ce explicaţie au medicii FOTO