Anunţul trist făcut de o artistă cunoscută: „Nu ştiu câte luni mai am de trăit”

Anunţul trist făcut de o artistă cunoscută. Recent, le-a mărturisit fanilor că nu ştie cât mai are de trăit, iar din acest motiv, vrea să se bucure de fiecare moment din viaţa ei. În loc să se gândească la câte luni i-au mai rămas, vrea să profite din plin de timpul pe care îl mai are.

02 iun. 2021, 17:13
Anunţul trist făcut de o artistă cunoscută: „Nu ştiu câte luni mai am de trăit”
Sarah Harding se luptă cu cancer la sân şi la coloană

Anunţul trist făcut de o artistă cunoscută. Cântăreața Sarah Harding, membră a trupei Girls Aloud, le-a dezvăluit fanilor că, din păcate, Crăciunul din 2020 probabil a fost ultimul din viața ei. Ea se luptă cu cancerul la sân, care, acum, i s-a extins şi la coloană.

Anunţul trist făcut de o artistă cunoscută

În vârstă de 39 de ani, Sarah a publicat o care, care se numeşte  „Hear Me Out”, unde a povestit toate momentele pe care le-a trăit, de când se confruntă cu această boală.  Ea a mărturisit pe contul de Instagram că și-a scris cartea între vizitele la spital și tramente.

Citeşte şi: Veste tristă pentru o celebră cântăreaţă! A fost diagnosticată cu cancer, la numai 38 de ani: „Boala s-a răspândit în organism”

În decembrie, doctorul mi-a zis că probabil Crăciunul care urma să vină va fi probabil ultimul. Am ajuns la stadiul în care nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit. Nu vreau să simt că îmi voi petrece timpul care mi-a mai rămas ascunzându-mă. Încerc să trăiesc și să mă bucur de fiecare secundă din viața mea, indiferent de cât mi-a mai rămas”, a explicat Sarah.

Anunţul trist făcut de o artistă cunoscută
Sarah Harding a mărturisit că nu ştie cât mai are de trăit

Pentru cea de-a doua tumoare, pe care o are la coloană, artista ia în considerare în prezent opțiuni de tratament, însă, nu dorește să se supună radioterapiei, pentru că acest lucru ar însemna și că-și va pierde părul.

După ce s-a confruntat deja cu trauma de a-și pierde sânul, Sarah vrea să-și păstreze părul blond.

Sarah Harding, dezvăluiri cutremurătoare

Fosta cântăreață de la emisiunea britanică Girls Aloud de pe ITV a spus că are cancer care s-a extins și la alte părți ale corpului său. Într-un pasaj din memoriul său, aceasta a transmis: „În decembrie, doctorul mi-a zis că acest Crăciun probabil îmi va fi ultimul”.

Memoriul artistei se numește „Hear Me Out” și în el scrie că „încearcă să trăiască și să se bucure de fiecare secundă a vieții, indiferent cât de lungă ar fi”. „Sunt într-un punct în care nu știu câte luni mai am să trăiesc. Cine știe, poate o să surprind pe toată lumea, dar deocamdată așa mă raportez la lucruri”, a mai scris ea, potrivit BBC.

Sarah Harding a devenit cunoscută în 2002, când a concurat pentru „Popstars: The Rivals”, un show al ITV care avea ca obiectiv înfiinţarea unei trupe de fete şi a uneia de băieţi.

Ea a ajuns în finală şi a fost votată pentru a face parte din Girls Aloud alături de Nicola Roberts, Nadine Coyle, Kimberley Walsh şi Cheryl Tweedy.

Grupul a lansat câteva piese de succes în Marea Britanie, precum „Sound of the Underground”, „The Promise”, „Love Machine”, „Jump” şi „Call The Shots”.

Girls Aloud s-a reunit în 2012 după o scurtă pauză, pentru a lansa o compilaţie şi a întreprinde un turneu, iar anul următor şi-a anunţat destrămarea.

De atunci, Harding a jucat în câteva filme, precum „Run for Your Wife” şi „St. Trinian’s 2: The Legend of Fritton’s Gold”, a făcut parte din reality show-ul „The Jump” de la Channel 4, în 2016, iar în 2017 a câştigat „Celebrity Big Brother”.