Apa japoneză, remediul-minune pentru slăbire accelerată, întărirea imunităţii şi reglarea nivelului de colesterol

Apa japoneză este un remediu imbatabil împotriva mai multor probleme de sănătate, printre care excesul ponderal. Această licoare are proprietatea de a accelera metabolismul, ceea ce duce la o scădere rapidă în greutate, fără ca sănătatea să-ţi fie pusă în pericol.

16 mart. 2022, 09:45
Apa japoneză, remediul-minune pentru slăbire accelerată, întărirea imunităţii şi reglarea nivelului de colesterol

Apa japoneză este băutura pe care asiaticii longevivi o consumă în mod regulat. Licoarea şi-a dovedit eficienţa nu doar în procesul de slăbire, dar şi în întărirea imunităţii şi în scăderea nivelului de colesterol rău. Pentru prepararea acestei licori magice, ai nevoie doar de trei ingrediente banale: 1,5 l de apă plată, câteva felii de ghimbir și zeama de la o lămâie.

Cum se prepară apa japoneză

Pune apa la fiert, iar când începe să clocotească adaugă feliile de ghimbir. Stinge focul și așteaptă să se răcească, apoi adaugă zeama de la lămâie. Bea această licoare de-a lungul unei zile, timp de zece zile. dacă în acest răstimp nu ai ajuns la greutatea dorită, fă o pauză de o săptămână, apoi reia cura de zece zile.

Citeste si Acesta este organul uman cel mai aproape de Dumnezeu. Neurochirurgul Vlad Ciurea: „Vibrează ca o inimă”

Atenţie şi la alimentaţie, mai cu seamă în săptămâna de pauză. În cele şapte zile, privilegiază consumul de legume preparate dietetic şi de carne slabă. O dată pe zi, mănâncă unul dintre aceste alimente: un fruct, un iaurt dietetic, un ou fiert, două linguri de brânză proaspătă, o cană cu lapte. Legume preparate sub orice formă poţi consuma la discreţie.

Dieta trebuie, desigur, respectată, şi pe parcursul celor zece zile, nu doar în săptămâna de pauză, dar în cele zece zile poţi creşte cantitatea de fructe, de iaurt, de ouă, de brânză, de lapte sau poţi mânca mai multe dintre aceste alimente într-o singură zi. De asemenea, în cele zece zile, dacă simţi nevoia poţi avea un cheat day, în care să mănânci două dintre alimentele la care pofteşti cel mai mult, fără să-ţi calculezi numărul de calorii.

Beneficiile apei japoneze

Iată care sunt principalele beneficii ale acestei licori magice, potrivit reteteremedii.ro

  • Normalizează tensiunea arterială şi previne formarea cheagurilor de sânge;
  • Furnizează o cantitate însemnată de antioxidanți;
  • Reduce nivelul colesterolului rău;
  • Tratează infecții;
  • Combate inflamațiile, fiind eficientă în afecțiuni ca artrita sau guta;
  • Îmbunătățește circulația sângelui, datorită conținutului de fier și zinc care accelerează fluxul sangvin și remediază probleme datorate unei circulații deficitare;
  • Previne înfundarea arterelor și boli cardiovasculare;
  • Îmbunătățește digestia și absorbția nutrienților, stimulând secreția de bilă.

Citeste si „Gogoaşele măicuţelor”, reţeta cu care orice gospodină va da lovitura. Secretul prin care să prepari uşor cele mai bune gogoşi pripite!