Apar detalii picante din viaţa amoroasă a lui Meghan Markle. Dezvăluirile surprinzătoare făcute de iubitul din adolescenţă: Ne-am cunoscut într-o tabără de vară!

Meghan Markle a devenit subiect aprins de discuţii din momentul în care a anunţat că are o relaţie cu Prinţul Harry. După numeroasele scandaluri în care a fost implicată din cauza rupturii de Casa Regală, se pare că acum apar detalii din viaţa ei amoroasă-

20 mai 2021, 14:58
Apar detalii picante din viaţa amoroasă a lui Meghan Markle. Dezvăluirile surprinzătoare făcute de iubitul din adolescenţă: Ne-am cunoscut într-o tabără de vară!

Apar detalii picante din viaţa amoroasă a lui Meghan Markle. În urmă cu puţin timp, iubitul ei din adolescență a vorbit despre relația pe care au avut-o în trecut. Actorul a povestit cum s-au cunoscut și mai ales cum a început povestea lor de iubire, în urmă cu mai mulți ani.

Apar detalii picante din viaţa amoroasă a lui Meghan Markle. Dezvăluirile surprinzătoare făcute de iubitul din adolescenţă

Joshua Silverstein este un cunoscut actor de la Hollywood, celebru în special pentru aparițiile în ”Drop The Mic” și ”The Late Show cu James Corden”. La trei de la nunta lui Meghan cu Harry, actorul a vorbit, pentru prima dată despre relația pe care a avut-o cu Meghan.

Vedeta spune că a cunoscut-o pe Meghan într-o tabără de vară, pe vremea când avea doar 13 ani, dar povestea de dragoste adolescentină s-a terminat înainte ca cei doi să ajungă la liceu.

„Ea s-a apropiat de mine, cred că era o tânără foarte atractivă, avea încredere în ea. Le-a spus prietenilor că o place, eu le-am spus alor mei că o plac. Așa am devenit iubiți”, spune actorul, potrivit sursei citate mai sus.

Așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Meghan, Joshua s-a însurat, iar în prezent are doi copii, alături de soția lui Cyntia.

La rândul ei, Meghan s-a căsătorit cu Prințul Harry, iar împreună au un băiețel. În curând, Harry și Meghan urmează să devină părinții unei fetițe.

Mai mult decât atât, membri ai Curţii regale britanice doresc ca ducii de Sussesx să renunţe la titlul lor nobiliar.

Prinţul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a, a criticat din nou familia regală, mai ales calităţile de tată ale prinţul moştenitor Charles, într-o conversaţie cu actorul Dax Shepard, prezentator al podcast-ului „Armchair Expert”.

Mai mulţi membri ai curţii regale citaţi de ziar au mărturisit că există un sentiment „de confuzie şi de trădare” în familia regală, mai ales după ce prinţul Harry a pus sub semnul întrebării calităţile de părinte ale tatălui său, prinţul Charles.

Citeşte şi: Prinţul Harry şi Meghan trăiesc periculos în America. Poliţia a fost chemată de 9 ori la ei acasă, de când s-au mutat în Los Angeles