Meghan Markle şi Prinţul Harry au recunoscut că au minţit în interviul de la Oprah. Când s-au căsătorit cei doi

Prințul Harry și Meghan Markle au mărturisit că nunta secretă despre care au vorbit în interviul pe care l-au acordat lui Oprah Winfrey nu a fost chiar un eveniment real.

24 mart. 2021, 11:48
Meghan Markle şi Prinţul Harry au recunoscut că au minţit în interviul de la Oprah. Când s-au căsătorit cei doi

Meghan Markle a minţit în cadrul interviului pe care i l-a acordat celebrei Oprah Winfrey, atunci când a spus că ea și prințul Harry au devenit soț și soție cu trei zile înainte de nunta lor oficială din anul 2018. Ulterior, pe baza unor dezvăluiri de presă, cuplul a revenit cu o declaraţie unde au clarificat că nu s-au căsătorit oficial cu trei zile înainte de nunta lor regală. În ciuda faptului că în interviul lor cu Oprah Winfrey au susținut că au făcut-o.

Ceremonia lor cu trei zile înainte de nunta lor nu a fost o căsătorie.. Ei au schimbat în privat jurăminte personale cu doar câteva zile înainte de nunta lor oficială/ legală de pe 19 mai”, a transmis purtătorul de cuvânt al ducilor de Sussex, citat de Daily Mail.

Citeşte şi Regina Elisabeta a II-a, prima reacţie după interviul controversat acordat de Meghan şi prinţul Harry

Comunicatul a venit după ce Stephen Borton, fostul cleric șef, a declara pentru The Sun, că Meghan este „în mod evident confuză și prost informată”. „Nu s-au căsătorit cu trei zile înainte în fața Arhiepiscopului de Canterbury. Licența specială la întocmirea căreia am contribuit, le-a permis să se căsătorească la Capela St George din Windsor și ceea ce s-a întâmplat acolo la 19 mai 2019 și a fost văzută de milioane de oameni din întreaga lume. A fost nunta oficială recunoscută de Biserica Angliei și de lege. Ceea ce bănuiesc că au făcut a fost să schimbe niște jurăminte simple pe care probabil le-au scris singuri, așa cum e la modă, și și le- au spus că în fața Arhiepiscopului sau, și, mai probabil, a fost o simplă repetiție”, spusese acesta.

Ducesa de Sussex afirmase în interviul acordat lui Oprah Winfrey, la începutul lunii, că e ași prințul Harry au fost căsătoriți de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, în grădina din spatele palatului Kensington, cu doar trei zile înainte de nunta lor oficială ce a avut loc pe 19 mai.

Citeşte şi Kate Middleton, prima reacţie după interviul acordat de Prinţul Harry şi Meghan Markle. „Tristă, dezamăgită și rănită”