Apar detalii șocante despre părinții morți în râul Timiș. Se aflau cu copiii la picnic și s-au înecat sub privirile lor disperate

Doi soți au murit înecați chiar în timp ce se aflau cu copiii minori și cu alți prieteni de familie la picnic. Cei doi părinți au intrat în apă și nu au mai ieșit.

27 iun. 2022, 09:48

Părea a fi o zi frumoasă de weekend, în care familia a plecat cu prietenii și cu copiii la picnic. Din nefericire, nu după mult timp, totul s-a transformat într-o tragedie.

Cei doi soți au murit înecați în râul Timiș, sub privirile disperate ale celor doi copii și ale prietenilor lor. Au fost căutați de scadandri ulterior și au fost aduși la mal decedați.

Copiii de 10, respectiv 11 ani, au rămas orfani de părinți. Mama și tatăl lor nu intrat să se bălăcească puțin în râu, însă nu au mai ieșit. Cei patru se aflau la picnic pe malul râului Timiș, iar alături de ei mai erau și alți prieteni de familie.

La un moment dat, bărbatul de 39 de ani a decis să intre în apă pentru a se răcori, însă la scurt timp soția sa a seziat că acesta nu mai poată să iasă. Într-un suflet, partenera acestuia, în vârstă de 34 de ani, a sărit în apă, deși nu știa să înoate.

A fost trasă de curenți, la rândul ei, și la scurt timp nimeni nu i-a mai văzut. Copiii au privit neputincioși cum părinții lor erau luați de apă, în timp ce prietenii de familie au sunat de urgență la 112.

Mai multe echipaje de scafandri, poliție, salvare au ajuns la fața locului și au început să-i caute pe cei doi soți. I-au găsit după zeci de minute, însă, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.

„În urma activităților de căutare desfășurate, scafandrii au găsit trupurile celor două persoane în proximitatea locului unde au intrat în apă. Din nefericire, acestea nu prezintă semne vitale. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis, duminică după-amiază, reprezentanții IPJ Timiș.

Minorii vor fi duși la psiholog pentru a putea trece peste această traumă cumplită.