Apar detalii spectaculoase în cazul dublei crime de la Iaşi. Într-o ultimă convorbire telefonică, Youssef Jniyah, studentul marocan ucis, a oferit un indiciu important

La mijlocul lunii decembrie 2021, oamenii legii din Iași au fost anunțați de rudele tânărului marocan Youssef Jniyah că acesta nu a revenit la Bruxelles, în urma investigaţiilor ajungând la o vilă pe care acesta o îchiriase, unde l-au găsit mort în pat, alături de iubita sa.

13 ian. 2022, 23:29
Apar detalii spectaculoase în cazul dublei crime de la Iaşi. Într-o ultimă convorbire telefonică, Youssef Jniyah, studentul marocan ucis, a oferit un indiciu important

Un aspect extrem de important din anchetă este legat de o ultimă convorbire telefonică pe care Youssef Jniyah ar fi avut-o cu o persoană chiar înainte de a fi ucis, ultimele sale cuvinte fiind „Sami este foarte beat”.

Anchetatorii au declarat, conform Bzi, că este vorba despre o convorbire pe care Youssef Jniyah ar fi avut-o în data de 8 decembrie cu o prietenă de-ale sale, în jurul orei 21:30.

„Este vorba despre o ultimă conversație avută de Youssef Jniyah cu o femeie, o cunoștință de-a sa. În cadrul conversației, care a avut loc pe data de 8 decembrie 2021, în jurul orei 21:30, acesta a spus: „Sami este foarte beat!” După aceea s-au auzit lovituri, iar, mai apoi, nimic. Dovada a fost depusă la Poliție”, au menționat sursele amintite.

Pe de altă parte,  surse judiciare susţin că medicul legist a stabilit pe data de 10 decembrie 2021 că decesele celor două victime au avut loc cel mai devreme pe 9 decembrie, în jurul orei prânzului, astfel încât conversația telefonică ce a avut loc pe 8 decembrie 2021 s-ar putea să nu fi fost chiar înaintea atacului asupra lui Youssef Jniyah și a Ioanei Vanesa Burlacu.

Asasinarea lui Youssef Jniyah şi a prietenei sale a îngrozit toată România

La mijlocul lunii decembrie 2021, oamenii legii din Iași au fost anunțați de rudele tânărului marocan Youssef Jniyah că acesta nu a revenit la Bruxelles. Anchetatorii au efectuat cercetări și au ajuns la vila închiriată de marocan pe strada Moara de Vânt. Acolo, anchetatorii ieșeni au dat peste un tablou de groază. Ioana Vanesa Burlacu și Youssef Jniyah erau morți în același pat.

Cei doi tineri aveau trupurile sfârtecate cu zeci de lovituri. După ce tinerii au fost uciși, autorul ar fi încercat să incendieze vila, însă nu a reușit. Mai apoi, polițiștii au ajuns la Ahmed Sami El Bourkadi, studentul canadian de origine marocană bănuit de comiterea dublei crime. Ulterior, acesta a fost prins în Italia şi a fost adus la Iaşi.

Citeşte şi: Imagini CUTREMURĂTOARE de la accidentul din Bucureşti. Poliţistul a verificat starea uneia dintre fetiţe împingând-o cu piciorul VIDEO