Imagini CUTREMURĂTOARE. Poliţistul care a lovit copiii pe trecerea de pietoni a verificat starea uneia dintre fetiţe împingând-o cu piciorul VIDEO

Apar noi detalii în cazul celor doi copii loviţi de o maşină de Poliţie, în Bucureşti. O femeie povesteşte că a văzut cum poliţistul a verificat starea uneia dintre fete împingând cu piciorul trupul acesteia.

13 ian. 2022, 22:11
Imagini CUTREMURĂTOARE. Poliţistul care a lovit copiii pe trecerea de pietoni a verificat starea uneia dintre fetiţe împingând-o cu piciorul VIDEO
Sursa foto: libertatea.ro

Imagini CUTREMURĂTOARE de la accidentul din Bucureşti, apar noi detalii în cazul celor doi copii loviţi de o maşină de Poliţie. O femeie spune că a văzut cum poliţistul care se afla la volanul autospecialei s-a dat jos din maşină şi a mers să vadă în ce stare era una dintre fetiţe, totul a fost păovestit în direct la România Tv, la emisiunea Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu.

Noi detalii în cazul celor doi copii loviţi de o maşină de Poliţie

Potrivit martorului, poliţistul ar fi  împins cu piciorul trupul fetiţei. Declaraţiile femeii au fost confirmate de o fotografie publicată de Libertatea, în care se vede cum agentul stă în picioare deasupra copilei întinse pe asfalt. În zona trunchiului fetiței se află pantoful polițistului, iar vârful e lipit de geaca fetei.

Citeşte şi Accident înfiorător în Bucureşti. Doi copii, loviţi de o maşină de Poliţie în misiune. O fetiţă nu a avut nicio şansă. UPDATE: reacţia premierului Ciucă

Reprezentanţii ONG-ului „Luptăm pentru România” au postat pe pagina de Facebook a organizaţiei un mesaj în care susţin că poliţistul aflat la volanul maşinii nu se afla în misiune.

„Conform martorilor, poliţistul care era singur în maşină a fost luat de la locul accidentului de către o maşina tip SUV, nicidecum cu autospeciala Poliţiei. Ba mai mult, maşina condusă de poliţistul criminal NU ERA IN MISIUNE, neavând semnalele acustice sau luminoase în funcţiune, acestea fiind pornite abia după accident. Viteza autospecialei condusa de criminal era atât de mare, încât maşina s-a oprit la peste 50 de metri de locul impactului”, au scris reprezentanţii ONG-ului pe reţeaua de socializare.

Imagini CUTREMURĂTOARE, cu un puternic imapct emoţional:

Aceştia au mai susţinut că la locul accidentului „şi-au făcut prezenţa zeci de poliţişti de la trupele speciale”.

Reamintim că o maşină de poliţie a lovit, joi, două fete care traversau strada în Sectorul 1 al Capitalei, la faţa locului fiind direcţionate mai multe echipaje medicale, dar şi de poliţie. O fată de 13 ani, pentru care s-au aplicat la faţa locului manevre de resuscitare, a murit, iar alta, de 11 ani, cu multiple răni, a fost transportată la Spitalul „Grigore Alexandrescu”. Ea este cooperantă, conştientă, are fractură de gambă şi rămâne pe sectia de Ortopedie pentru observaţie şi îngrijiri, au transmis reprezentanţii unităţii sanitare.

”Colegii de la Brigada Rutieră efectuează cercetarea la faţa locului şi urmează ca un procuror să preia cercetarea la faţa locului”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Aceasta a precizat că urmează să se stabilească dacă poliţistul care a provocat accidentul era în misiune sau nu.

“Urmează să se stabilească în cadrul anchetei. Se va stabili în ce direcţie se deplasa, se vor stabili inclusiv detalii tehnice, dacă se foloseau sau nu se foloseau semnalele luminoase acustice, care era misiunea în care era angrenat poliţistul”, a mai precizat Sarca.

Citeşte şi Accident în Austria provocat de un şofer de TIR român. Bărbatul a fugit de la faţa locului şi s-a ascuns într-un tufiş

 


loading...