Apar detalii cutremurătoare despre cazul bărbatului care şi-a înjunghiat gemenele: „Era plină de sânge şi era în pijamale”

Apar mărturii cutremurătoare despre bărbatul care şi-a înjunghiat fetiţele gemene şi pe soţia lui, după o ceartă de cuplu. O vecină la care s-au dus victimele după incident a făcut declaraţii de-a dreptul şocante.

06 nov. 2021, 14:18
Apar detalii cutremurătoare despre cazul bărbatului care şi-a înjunghiat gemenele: „Era plină de sânge şi era în pijamale”
foto - Antena 3

Apar mărturii cutremurătoare despre bărbatul care şi-a înjunghiat gemenele şi pe soţia lui, după o ceartă de cuplu. O vecină la care s-au dus victimele după incident a făcut declaraţii de-a dreptul şocante.

Femeia a reuşit să fugă, împreună cu băiatul cel mare, la o vecină pentru a chema ajutoare. „Mama nu a intrat, a intrat numai copilul. Mama era afară la uşă(…). Vecinii au chemat Poliţia şi Salvarea”, a spus vecina, pentru Antena 3.

„Era plină de sânge şi era în pijamale. I-au aruncat vecinii capot şi a luat pe ea(…).Era în atac de panică, tremura toată. A zis că nu i s-a întâmplat niciodată aşa ceva. Îl ştiam un om cuminte, liniştit. Avea o familie frumoasă, avea două fetiţe gemene”, a mai spus vecina.

Criminalul: „Îmi pare rău că n-a fost și soacra aici”

Crimă îngrozitoare s-a petrecut într-un apartament din Roman, judeţul Neamţ. Un bărbat şi-a înjunghiat fetiţele gemene şi soţia, după o ceartă în cuplu, Poliţiştii au intervenit de urgenţă sâmbătă dimineaţa într-un apartament din Roman, unde s-a petrecut crima oribilă.

În jurul orei 8, a fost înregistrat un prim apel 112, efectuat de un vecin, cu privire la faptul că Nicolae D., din municipiul Roman, își agresează soția.

Echipajul sosit la fața locului, prin forțarea ușii de acces, a pătruns în locuința acestora și au găsit cele două fiice gemene ale autorului, în vârstă de 3 luni, înjunghiate, în zonă inimii, respectiv a abdomenului.

Cele două copile şi soţia au fost duse de urgenţă la spital. Una dintre fetiţe a murit. Cercetările în acest caz continuă.

După ce a fost încătuşat, criminalul le-a spus anchetatorilor că regretă un singur lucru: „Îmi pare rău că n-a fost și soacra aici”.

Citiţi şi Crimă cumplită în Neamţ! Şi-a înjunghiat fetiţele gemene după o ceartă cu soţia. „Îmi pare rău că n-a fost și soacra aici”

Citiţi şi Scene şocante! Un adolescent a înjunghiat o femeie într-un magazin din Cluj – Napoca