Apar noi date în cazul reglării de conturi din Vrancea. Asasinii, filmaţi de camerele de supraveghere

Un om de afaceri a fost găsit executat în propria maşină, după ce ar fi fost urmărit şi hărţuit în trafic de doi bărbaţi. Atacatorii au tras mai multe focuri de armă în maşina afaceristului, iar două gloanţe i-au străpuns trupul. Unul dintre ele a ajuns în zona inimii. Anchetatorii caută doi suspecți filmați de camere de supraveghere și care aveau multe pachete cu țigări de contrabandă în mașina pe care au abandonat-o în timp ce fugeau. 

24 feb. 2019, 09:39
Apar noi date în cazul reglării de conturi din Vrancea. Asasinii, filmaţi de camerele de supraveghere

Un bărbat de 61 de ani, proprietarul a două case de schimb valutar din Focşani, a fost executat în stil mafiot, după ce a fost urmărit în trafic, de persoane înarmate.

Omul de afaceri a părăsit drumul naţional dintre Focşani şi Râmnicu Sărat şi a virat pe un traseu secundar, spre Slobozia Ciorăşti, unde locuia. Cu 3 kilometri înainte de a intra în sat, a fost atacat.

Reglare de conturi în Vrancea. Cine este bărbatul găsit împuşcat în propria maşină. Detalii CUTREMURĂTOARE din anchetă

După asasinat, autoturismul atacatorilor a fost abandonat pe câmp, la câteva sute de metri de locul execuţiei. Era o maşină de teren din Suceava care avea, pe sub plăcuţele româneşti de înmatriculare, numere de Marea Britanie.

Cel care a apăsat pe trăgaci ar fi avut un complice. Într-o altă maşină, cei doi suspecti au ieşit în drumul naţional şi au gonit spre Râmnicu Sărat, până la un popas turistic. Acolo a fost abandonat al doilea autoturism.

„Au trecut prin faţa mea, am apucat de i-am întrebat: „Măi, băieţi, ce s-a întâmplat? Ce e cu voi, unde fugiţi? După ce au fugit, a venit şi maşina de poliţie în urma lor”, spune angajatul unui popas turistic.

La aproape 15 kilometri de locul crimei, cei doi indivizi au oprit masina in parcarea unui restaurant, apoi au sarit gardul si au disparut. In masina lor au fost gasite multe pachete de tigari de contrabanda si intreaga actiune a fost filmata de camerele de supraveghere.