Apar noi detalii din ancheta fetiței tranșate lângă cimitirul din Arad. Specialiștii au reușit să îi recompună chipul – FOTO

Noi informații au apărut în cazul controversat al copilului găsit mort de un câine, lângă un cimitir din Arad.

01 nov. 2021, 11:38
Apar noi detalii din ancheta fetiței tranșate lângă cimitirul din Arad. Specialiștii au reușit să îi recompună chipul – FOTO

Apar noi detalii din ancheta fetiței tranșate lângă cimitirul din Arad. Anchetatorii au aflat că fetița ar fi avut între 5 și 8 ani și ar fi fost omorâtă în ultimele 48 de ore.

Apar noi detalii din ancheta fetiței tranșate lângă cimitirul din Arad. Specialiștii au reușit să îi recompună chipul

Procurorii care se ocupă de caz au audiat deja mai mulți oameni, printre care și pe bărbatul care a găsit cadavrul. Cel care a descoperit crima îngrozitoare a fost câinele unui localnic, care a găsit bucăți din cadavrul copilei, pe câmp.

Se pare că fetița ar fi avut între 5 și 6 ani și ar fi fost omorâtă în ultimele 48 de ore, mai mult de atât legiștii ar fi găsit urme de lovituri la cap, iar fata a fost chinuită și arsă.

Sursa foto: Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad

Polițiștii ajunși la fața locului au împrejmuit zona și au găsit în scurt timp cadavrul. În urma necropsiei, legiștii au descoperit că fetița, care a avut un sfârșit crunt, are șase ani. Criminaliștii au ridicat probe ADN de la fața locului pentru identificarea copilei.

Sursa foto: Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, Pavel Palcu, a declarat pentru Agerpres că moartea fetiţei a fost provocată de un traumatism cranio-cerebral cu hematom. Ulterior, cadavrul a fost incendiat cu intenţia acoperirii urmelor agresiunii, dar s-a reuşit desluşirea chipului fetiţei.

„Pentru identificarea victimei, se va realiza profilul genetic, fiind recoltate probe biologice cu acest scop”, a spus procurorul.

Citește și: EXCLUSIV | Gigi Becali, declaraţii şoc după parada comunităţii LGBT. „Sunt îndemnaţi de demoni. Sfinţim locul pe lângă care ei au trecut ca să-l curăţăm de mizerie şi de duhurile necurate”
 

Un bărbat care îşi plimba câinele în zonă a alertat autoritățile. Câinele a fost cel care a depistat corpul copilului şi hainele arse. Imediat, stăpânul câinelui a sunat la 112 pentru a raporta cele găsite. Anchetatorii ajunși la fața locului au împrejmuit zona şi fac acum cercetări. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Mai mulţi localnici sunt audiaţi de către anchetatori, care spun că nu a fost raportată dispariţia recentă a unei fetiţe.

Procurorii au anunţat că cercetările se fac in rem, pentru omor şi profanare de cadavre.

Citește și: Ipoteză şoc în cazul copilului de 8 ani găsit tranşat şi ars lângă un cimitir din Arad
 

.