Ipoteză şoc în cazul copilului de 8 ani găsit tranşat şi ars lângă un cimitir din Arad

Descoperire șocantă lângă un cimitir din Arad. Cadavrul unui copil, cu vârsta cuprinsă între şase şi opt ani, dar și mai multe rămășițe umane, au fost găsite lângă un cimitir. Un bărbat care îşi plimba câinele în zonă a alertat autoritățile. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru omor și profanare de cadavre.

31 oct. 2021, 13:07
Ipoteză şoc în cazul copilului de 8 ani găsit tranşat şi ars lângă un cimitir din Arad

Ipoteză șoc în cazul copilului găsit tranşat şi ars lângă un cimitir din Arad. Din primele informaţii, cadavrului îi lipseau membrele inferioare, ar fi vorba despre o fetiţă cu vârsta cuprinsă între 5 şi 8 ani. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru omor și profanare de cadavre. Se merge inclusiv pe ipoteza ca trupul ars să-i aparţină unui migrant, potrivit România TV.

Citeşte şi: Descoperire șocantă lângă un cimitir din Arad. Un copil de opt ani a fost găsit tranșat!

Alerta a fost dată de un localnic care ieşise cu câine la plimbare pe terenul de lângă cimitirul din Bujac. Câinele a fost cel care a depistat corpul copilului şi hainele arse. Imediat, stăpânul câinelui a sunat la 112 pentru a raporta cele găsite. Anchetatorii ajunși la fața locului au împrejmuit zona şi fac acum cercetări. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad

Citeşte şi: O fetiţă de 3 ani a căzut de la etajul patru al unui bloc din Timişoara. Copila se juca cu un hamster