Apar noi detalii șocante despre accidentul de motocicletă din Alba Iulia. Tânărul fusese oprit de polițiști cu doar câteva ore înainte de impactul devastator

Apar noi detalii despre accidentul de motocicletă care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Alba Iulia. Motociclistul de 22 de ani a fost oprit de poliție cu doar câteva ore înainte de accident pentru conducere agresivă și a primit și o amendă.

12 feb. 2024, 16:33
Apar noi detalii șocante despre accidentul de motocicletă din Alba Iulia. Tânărul fusese oprit de polițiști cu doar câteva ore înainte de impactul devastator

Bărbatul a fost înregistrat de radar cu viteza de 155 de kilometri la oră, pe strada Alexandru Ioan Cuza și a fost oprit de poliție. La acel moment a făcut și un clip video pentru Tik Tok și Instagram.

Cu câteva ore înainte de accident, motociclistul de 22 de ani a fost oprit de poliție pentru conducere agresivă și a primit și o amendă. Oamenii legii i-au ridicat plăcuțele de înmatriculare de la motor. Din câte se pare tânărul avea un sistem montat pe motocicletă care îi permitea să își ascundă plăcuțele.

Citește și Scene violente la Dâmbovița! O femeie a fost dată jos cu forța din mașină, târâtă pe asfalt și bătută cu picioarele de polițiști

Apar noi detalii șocante despre accidentul de motocicletă din Alba Iulia

Tânărul a postat un video în care apare cu motocicleta lângă o mașină de poliție. Pe video se aude și o melodie, în care versurile sunt ”Se știe că mie nu îmi plac polițiștii”.

Potrivit mai multor persoane din oraș, s-au auzit sunete foarte puternice de motor pe mai multe străzi din Alba. Mulți locuitori dormeau și au fost treziți de zgomot.

Un martor ocular a descris momentul și cum l-a găsit pe motocilist aruncat la mai mulți metri față de motor. Acesta era grav rănit, iar motocicleta era făcută praf. Tânărul s-a izbit frontal de o mașină condusă de o tânără de 18 ani din Cistei. Momentan din primele informații nu pare a fi o legătură directă dintre cei doi, chiar dacă Cisteiul este un sat din comuna Mihalț, potrivit alba24.

Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 3.30, un tânăr de 22 de ani, din comuna Mihalț, județul Alba, în timp ce conducea o motocicletă pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, în zona unui sens giratoriu, a intrat în coliziune cu un autoturism care era condus de o tânără de 18 ani, din comuna Mihalț.

Citește și Bursă de 800 de lei pe lună pentru tinerii care vor să contribuie la transformarea României într-o țară mai bună

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale grave. Conducătoarea auto a suferit leziuni corporale ușoare, ambii fiind transportați la spital. A fost testată cu aparatul etilotest care a arătat faptul că nu era sub influența alcoolului.

Motociclistul a ajuns în stare gravă la spitalul Județean de Urgență Alba Iulia. Acesta avea multiple traumatisme, iar în cursul zilei de duminică, 11 februarie 2024, a fost transferat la Spitalul din Târgu Mureș.