Apar noi dovezi că Jeffrey Epstein nu s-a sinucis. Medic legist: „Capilarele ochilor erau sparte”

Medicul legist Michael Baden, care a participat la autopsia controversatului traficant de minore, a ridicat mai multe semne de întrebare într-o emisiune TV care va apărea joi seară în SUA.

RomaniaTV.net
16 ian. 2020, 13:25
Apar noi dovezi că Jeffrey Epstein nu s-a sinucis. Medic legist: „Capilarele ochilor erau sparte”

Dr. Michael Baden este unul dintre medicii legişti care au participat la autopsia lui Jeffrey Epstein, un cunoscut traficant de minore, cu multiple legături cu oameni politici şi din showbiz. Epstein a fost arestat pentru trafic de minore şi îşi aştepta procesul când, pe 10 august 2018 a fost găsit mort în celula sa, iniţial cauza morţii fiind declarată „posibilă sinucidere”, în ciuda faptului că nu exista nici un raport al medicilor legişti care să ateste teoria.

Cazul a fost preluat şi este investigat de Departamentul de Justiţie, dar încă nu a fost comunicată nici o concluzie oficială. 

În emisiunea The Dr. OZ Show a canalului FOX TV, ce urmează să fie difuzată joi seara în America, a fost invitat unul dintre medicii legişti care au participat la autopsie, Michael Baden.

Acesta a examinat mai multe fotografii ale cadavrului şi a ridicat mai multe probleme care par să indice că Epstein ar fi fost strangulat.

În primul rând, acesta a explicat că în ochii cadavrului au fost descoperite mai multe capilare sparte, lucru ce nu se întâmplă în cazul sinuciderii prin spânzurare, pentru că fluxul de sânge este oprit în acest caz.

Un alt indiciu este lividitatea corpului şi culoarea în partea inferioară, mai ales în zona tălpilor, care ar fi trebuit să fie maronii în cazul în care ar fi atârnat în ştreang, conform ipotezei oficiale, dar erau albe, ceea ce arată că, cel mai probabil, corpul a fost întins în momentul morţii.


loading...
Partenerii noștri