Apare un nou show TV în România! Va sparge toate audiențele, încă o vedetă se alătură echipei

Competiția „Îmi place dansul" de la Kanal D și-a întregit echipa de jurați cu o nouă surpriză. Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, se alătură celorlalți trei jurați deja anunțați: Beatrice Rancea, Cocuța și Emil Rengle.

06 aug. 2019, 13:20
Apare un nou show TV în România! Va sparge toate audiențele, încă o vedetă se alătură echipei

CRBL (Eduard Mihail Andreianu) vine să întregească echipa celor patru profesioniști în ale dansului care vor juriza competiția „Îmi place dansul”, în toamnă, la Kanal D, alăturându-se celor trei jurați deja anunțați: Beatrice Rancea, Cocuța și Emil Rengle.

CRBL este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, cu o carieră strălucitoare, desfășurată pe o perioadă de mai bine de 20 ani. S-a impus în atenția publicului român ca dansator, interpret, coregraf și entertainer și suprinde în continuare prin prospețimea abordărilor, prin sinceritatea mesajului transmis în ritmuri de pop, dance, hip-hop.

„Pentru mine, dansul e o artă care reprezintă tot. Inainte să vezi sau să auzi trebuie să simți, asta înseamnă arta. În acest show,, îmi doresc să simt. Vreau să văd lupta, dar vreau să vad și fairplay. Ce e frumos îi place și lui Dumnezeu, dar și greșeala se plătește!”, a declarat CRBL.

Cu opt albume de succes, realizate împreună cu trupa Simplu, sau ca artist solo, cu numeroase turnee la activ și importante premii muzicale, CRBL e un artist devenit iconic, la care se raportează generații. Succesul înregistrat ca artist hip-hop i-a deschis calea și către coregrafie, producție muzicală și de videoclipuri, actorie și televiziune, iar în 2004, CRBL își deschidea propria sală de dans cu specific breakdance și streetdance câștigând apoi, cu trupa de dans formată astfel, numeroase concursuri ale genului.

Artistul a dovedit într-o serie de show-uri TV că are o abilitate extraordinară în a face spectacol, magnetizând publicul de toate vârstele. Din toamnă, CRBL va juriza concurenții care vor veni să își demonstreze talentul de dansatori în fața unei țări întregi, la „Îmi place dansul”.

Castingul pentru cel mai spectaculos și intens show al toamnei este în plină desfășurare, toți cei care își doresc să își exprime talentul în fața țării întregi se pot înscrie în cursa pentru competiția televizatăaccesând pagina casting.kanald.ro . Îi așteaptă una dintre cele mai frumoase experiențe ale vieții lor, adrenalina competiției, un show total și premiul de 100.000 de lei.