Apariţie bizară: Chipul soţului mort de patru ani i s-a arătat pe peretele dormitorului FOTO

Te-ai infiorat vreodata cand mobila din casa a trosnit inexplicabil sau cand obiecte pe care le ştiai puse într-un anumit loc au apărut altundeva fără să-ţi aminteşti să le fi mutat? Ei bine, ce ai fi făcut dacă pe pereţii casei ar fi început să apară chipurile unor persoane dragi care au decedat?

RomaniaTV.net
07 sept. 2012, 07:31

Cel puţin asta i s-a întâmplat unei femei din Carlisle (Marea Britanie). Andrea Samuels este văduvă de patru ani şi într-o dimineaţă a constatat terifiată că pe unul dintre pereţii dormitorului a apărut chipul răposatului său soţ, Brian. Mai mult, pe tavanul camerei s-a conturat o formă care, spune femeia, seamănă foarte bine cu boxerul ei Hoob, mort şi el.

De-a dreptul înspăimântată, femeia a apelat la un preot din oraş pentru a face o slujbă care să-i cureţe casa de „rău”. Părintele Paul Dadson a răspuns prompt solicitării, a spus câteva rugăciuni şi a stropit pereţii cu apă sfinţită. El a confirmat că pata de pe peretele dormitorului seamănă într-adevăr cu o figură de bărbat şi că cea de pe tavan pare a fi un animal.

Andrea Samuels a povestit că de la apariţia celor două pete, în casă au început să se petreacă lucruri ciudate: mobila nouă s-a stricat din senin, tablourile au început să cadă de pe pereţi, iar starea sa nu a mai fost una tocmai bună.

CITEŞTE ŞI: Minune sau iluzie optică? Chipul lui Iisus Hristos, pe o bucată de tortilla. Tu îl vezi?