Apariție de senzație a Ginei Pistol. Cât costă rochia pe care a purtat-o în semifinala ”Chefi la Cuțite”

Deși este însărcinată, Gina Pistol continuă să uimească. În semifinala sezonului 8 de la ”Chefi la cuțite”, celebra prezentatoare a purtat o rochie care i-a pus în evidență trăsăturile.

15 dec. 2020, 14:42
Apariție de senzație a Ginei Pistol. Cât costă rochia pe care a purtat-o în semifinala ”Chefi la Cuțite”

Apariție de senzație a Ginei Pistol. Prezentatoare a împlinit recent vârsta de 40 de ani și poate fi considerată un model pentru multe tinere din ziua de astăzi. Aceasta prezintă celebra emisiune ”Chefi la Cuțite” de la Antena 1. Și-a păstrat locul timp de opt sezoane și, conform postului TV, Gina Pistol va modera și sezonul 9 al emisiunii, fapt ce demonstrează că este o viitoare mămică curajoasă.

Citește și: Dragoste pe vremea pandemiei. Inna și Deliric trăiesc o frumoasă poveste de iubire: ”Mă face fericită”

De-a lungul emisiunilor Gina a purtat ținute incredibile, care îi puneau în evidență trăsăturile. Însă, de această dată a întrecut toate așteptările. Ginuța a purtat o rochie lungă, făcută din tulle, într-o nuanță deschisă a lavandei. Creaţia are şi un decolteu generos care i-a pus în evidenţă prezentatoarei trupul de invidiat.

Apariție de senzație a Ginei Pistol. Pentru această apariţie de senzație, prezentatoarea TV a apelat la Eniko Szanto, stilistul care se ocupă de majoritatea vedetelor de la Antena 1. Rochia purtată de Gina este creată de brandul românesc Omradesign. Conform site-ului acestui brand, creaţia valorează 2.190 de lei şi este confecţionată din tulle.

Celebra prezentatoare a împlinit 40 de ani

Gina Pistol, iubita lui Smiley, a împlinit, miercuri, 9 decembrie, 40 de ani. Vedeta este însărcinată în al treilea trimestru, profesional îi merge excelent, iar Smiley i-a pregătit o surpriză uriaşă! Vedeta este mulţumită şi în plan profesional: prezintă unele dintre cele mai urmărite emisiuni de la TV, „Chefi la cuțite” și „Asia Express”.

Prezentatoare TV a rămas casă de ziua ei, după trei ani de când filmează reality show-ul „Asia Express”. De data aceasta, viitoarea mămică filmează pentru „Chefi la cuție” și se bucură de compania lui Smiley, a familiei și prietenilor care i-au lipsit în ultimii ani. Colegii ei, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, dar și Speak, i-au urat deja „La mulți ani!”, dar marea surpriză i-a făcut-0 Smiley.

”În această dimineață mă simt foarte răsfățată. Am avut un început de zi care m-a făcut să plâng. Am plâns toată dimineața pentru că astăzi fac 40 de ani, împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit pe o muzică superbă. În living aveam un cvartet de coarde care a cântat melodia din „Parfum de femeie”, superbul tangou din film, apoi un vals. Vă dați seama că abia eram trezită din somn, abia ieșită din baie și bineînțeles că am plâns”, a povestit Gina Pistol pentru Viva!.