Dragoste pe vremea pandemiei. Inna și Deliric trăiesc o frumoasă poveste de iubire: ”Mă face fericită”

Celebra cântăreață Inna și-a cunoscut marea dragoste chiar în perioada pandemiei. Carantina impusă de autorități a fost perioada de care artista a profitat din plin pentru a-și cunoaște mai bine iubitul.

15 dec. 2020, 14:00
Dragoste pe vremea pandemiei. Inna și Deliric trăiesc o frumoasă poveste de iubire: ”Mă face fericită”

Dragoste pe vremea pandemiei. Cântăreața a vorbit despre modul în care s-a schimbat viața sa în urma restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Artista respectă toate regulile de protecție, mai exact poarta masca de protecție, folosește dezinfectant și ia vitamine.

Citește și: Giulia Anghelescu se confruntă cu probleme de sănătate: ”Începusem să mă umflu. Zicea lumea că sunt însărcinată în opt luni”

”Este dificil ce trăim, este o experienţă nouă pentru mulţi dintre noi, care ne face să ne reevaluăm vieţile, modul în care trăim, care ne sunt priorităţile. Ca noi toţi: mască, dezinfectant, vitamine, mă odihnesc. Mai nou, fac şi sport, mă relaxează” , a declarat Inna pentru okmagazine.ro.

Dragoste pe vremea pandemiei. Artista a povestit ca în urma acestei perioade dificile a devenit mai ambițioasă, mai perseverentă și mai dornică să se autodepășească. În ceea ce privesște situația financiară, aceasta susține că nu simte lipsuri în urma numărului mai mic de concerte.

”Nu neapărat lipsuri, dar cu siguranţă nu îmi permiteam multe dintre lucrurile de care astăzi mă pot bucura. Multe situaţii au fost dificile, dar m-au făcut mai ambiţioasă, mai perseverentă şi mai dornică să mă autodepăşesc. Toţi banii pe care i-am făcut din muzică au fost reinvestiţi în muzică” , a precizat aceasta.

Cântăreața își va petrece sărbătorile de iarnă alături de familie, în Capitală, și așteaptă să guste din mâncarea tradițională gătită de mama sa.

Petrec cu familia, în Bucureşti. Alte planuri nu am, nu este o perioadă în care să poţi face planuri, pentru că este impredictibil totul. Mama pregăteşte mâncare tradiţională şi ne bucurăm să fim împreună.

Inna a vorbit și despre iubitul său, Deliric, pe care l-a catalogat ca un om special care o face fericită. Relația dintre ei doi merge foarte bine, iar artista este răsfățată cu mâncare gătită chiar de iubitul său.

”Un om special. Alături de el sunt fericită. Tot ce pregăteşte el este delicios! Găteşte mereu vegan şi mă surprinde de fiecare dată.