Apariţie incendiară! Salma Hayek, în costum de baie la 51 de ani

Salma Hayek este la fel de sexy ca-n tinereţe! Miniona cu forme voluptuoase se menţine în topul celor mai frumoase femei din lume, deşi este trecută de 50 de ani. Actriţa şi-a uimit fanii virtuali, după ce a postat câteva poze din vacanţă pe contul de Instagram.

12 aug. 2018, 14:11

Primul lucru care ne vine în minte atunci când ne gândim la Salma Hayek, după talentul actoricesc, este bustul impresionant cu care a fost înzestrată de Mama Natură.

Actriţa se află în vacanţă alături de soţul ei, Francois-Henri Pinault, în Bora Bora. Face plajă, snorkeling şi se plimbă cu iahtul. Salma a postat câteva imagini pe contul de Instagram în care apare în costum de baie şi fără strop de machiaj.

„Doamne, cât de frumoasă eşti”, „soţul tău este un bărbat norocos”, „frumuseţe naturală”, „eşti incredibil de hot” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi. Şi pe bună dreptate! Pentru că Salma arată senzaţional.

„Binecuvântată să fiu înconjurată de iubire, frumuseţe şi natură”, a scris actriţa lângă o fotografie în care apare făcând snorkeling alături de soţul ei.

Actrița mărturisea într-un interviu că își dorește să arate mereu perfect pentru soțul ei, afaceristul francez Francois-Henri Pinault, președintele și directorul executive al brandului de lux Kering.