Apariţie SEXY a unei actriţe dintr-un film SF la TV: Decolteul în care se vede CAPĂTUL UNIVERSULUI

Una dintre cele mai sexy femei care joacă în filme SF a fost invitata unei emisiuni americane unde a venit îmbrăcată într-o rochie rochie extrem de decoltată. Cu toate că a vrut să îşi ceară scuze pentru apariţiile incendiare din Star Trek, ea le-a oferit fanilor genului SF mai multe motive să vadă fimul lansat de curând.

24 mai 2013, 16:26

Frumoasa britanică Alice Eve a reuşit să facă ultimul film Star Trek mai atrăgător pentru fanii de sex masculin, după ce a apărut îmbrăcată doar în lenjerie intimă în peliculă, potrivit The Sun

Citeşte şi Cum arată acum actorul care a jucat rolul lui „Data” în Star Trek FOTO

Tânăra a fost invitată în emisiunea lui Conan O’Brien, unde a promovat ultimul film din cunoscuta serie SF Star Trek, fiind îmbrăcată într-o rochie foarte decoltată. Ultima ei apariţie arată faptul că actriţa nu se teme să arate puţină piele la televizor. La câteva ore după această apariţie sexy, scenaristul Damon Lindelof şi-a cerut scuze deoare a făcut-o pe Alice să se dezbrace în film.

Citeşte şi Dispozitiv inspirat din serialul „Star Trek” care te poate scăpa de MIGRENE VIDEO

În timpul talk-show-ului, ea a recunoscut faptul că era exibiţionistă atunci când era doar un copil.

Cred că am fost puţin exibiţionistă când eram mică. Am avut doi fraţi mai mici, aşa că trebuia să organizez batalionul. Simt că am spus ceva care va rămâne cu mine. Obişnuiam să îmi ridic fusta şi mă simt ca un copil de trei ani acum că ţi-am spus. Este un lucru copilăresc„, a declarat actriţa în vârstă de 31 de ani.