Apariţie stranie la mormântul lui Nelu Ploieşteanu, unde va fi îngropat alături de fiul său, Mihăiţă

Apariţie stranie la mormântul lui Nelu Ploieşteanu. Lăutarul va fi înmormântat zilele viitoare lângă unicul său băiat, Mihăiţă, care a murit la vârsta de 32 de ani, după ce o viață întreagă a stat paralizat la pat din cauza unui vaccin făcut în copilărie.

04 apr. 2021, 17:43
Apariţie stranie la mormântul lui Nelu Ploieşteanu, unde va fi îngropat alături de fiul său, Mihăiţă
Apariţie stranie la mormântul lui Nelu Ploieşteanu

Apariţie stranie la mormântul lui Nelu Ploieşteanu. Artistul a murit vineri dimineața, la vârsta de 70 de ani, după ce a fost identificat cu SARS-CoV-2 şi va fi înmormântat la Cimitirul Străulești 2.

Citeşte şi: Imagini sfâşietoare cu fetele lui Nelu Ploieşteanu. Au izbucnit în plâns în plină stradă | FOTO

Apariţie stranie la mormântul lui Nelu Ploieşteanu

Cu doar câteva ore înainte să treacă în nefiinţă, în cimitir, chiar lângă locul de veci unde este îngropat Mihăiță, fiul artistului, și-a făcut apariția o pisică neagră, care a stat preț de câteva minute lângă mormânt, potrivit Ciao.ro.

Cimitirul Străuleşti 2

Una din superstițiile stranii este că pisica neagră a fost asociată cu moartea în Italia secolului XVI, unde se spunea că dacă un astfel de animal ajunge să se întindă pe patul unei persoane bolnave, moartea acesteia este iminentă.

În cazul în care este văzută în apropierea unui cortegiu funerar, atunci e semn rău, căci asta ar însemna că un alt membru al familiei ar urma să moară.

Nelu Ploieşteanu s-a stins din viaţă la spital

Nelu Ploieșteanu

s-a infectat cu SARS-CoV-2 la o petrecere de 8 martie unde a fost invitat să cânte.  „Mă simt minunat! Vă mulţumesc din suflet şi vă aşteptăm încă ani buni înainte! Toţi oamenii care vin mă îmbrăţişează, dau mâna cu mine, ne-am sărutat.

Chiar glumea doamna Andreea, şefa de aici: „Maestre, dar nu vă feriţi?”. „Nu mă feresc, doamnă, mă fereşte Dumnezeu. Nu am avut nicio problemă”, le-a spus atunci Nelu Ploieșteanu spectatorilor din restaurant.

Înainte de a fi intubat, Nelu Ploieșteanu le-a spus medicilor care este ultima sa dorință. „Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov”, a spus un cadru medical zilele trecute.