Imagini sfâşietoare cu fetele lui Nelu Ploieşteanu. Au izbucnit în plâns în plină stradă | FOTO

Imagini sfâşietoare cu fetele lui Nelu Ploieşteanu. Familia se pregăteşte să îl ducă pe ultimul şi să îl înmormânteze pe regretatul artist, care s-a stins din viaţă vineri dimineaţă. Cântăreţul se afla internat în stare gravă la ATI de mai multe săptămâni, fiind infectat cu coronavirus.

03 apr. 2021, 15:26
Imagini sfâşietoare cu fetele lui Nelu Ploieşteanu. Au izbucnit în plâns în plină stradă | FOTO
Nelu Ploieşteanu s-a stins din viaţă.

Imagini sfâşietoare cu fetele lui Nelu Ploieşteanu. Ele se ocupă acum cu toate cele necesare pentru a-l conduce pe ultimul drum pe artist.

Fiicele lăutarului, împreună cu ginerele artistului au plecat spre pompele funebre. Ajunşi la locație, aceștia au intrat cu toții în interior și au început să discute, să pună la punct toate cele necesare pentru slujba de înmormântare care va avea loc în scurt timp.

Citeşte şi: Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre înmormântarea lui Nelu Ploieşteanu. Familia artistului refuză să ridice trupul de la morgă

Imagini sfâşietoare cu fetele lui Nelu Ploieşteanu

Când au ieşit din incintă, fiicele artistului au izbucnit în lacrimi în fața clădirii, s-au îmbrățișat și s-au îmbărbatat una pe alta în aceste momente grele în care trebuie să-și conducă tatăl la groapă, potrivit imaginilor difuzate de Spynews.ro.

Fetele lui Nelu Ploieşteanu au izbucnit în plâns

Nelu Ploieşteanu și-a prevestit moartea încă de pe 8 martie, la evenimentul unde s-a infectat FĂRĂ să știe. „Lăutarii nu îmbătrânesc niciodată, doar mor”, spune Ploieșteanu.

Muzica lăutărească se ascultă și când ești fericit, dar și când ai o nenorocire în viață. Acest gen de muzică te liniștește sufletește. Dacă aș lua-o de la început, aș face același lucru. Cu aceeași plăcere. Un lăutar are ocazia să facă oamenii să se simtă foarte bine”, mai spunea el.

S-a stins din viaţă la spital

Nelu Ploieșteanu

s-a infectat cu SARS-CoV-2 la o petrecere de 8 martie unde a fost invitat să cânte.  „Mă simt minunat! Vă mulţumesc din suflet şi vă aşteptăm încă ani buni înainte! Toţi oamenii care vin mă îmbrăţişează, dau mâna cu mine, ne-am sărutat. Chiar glumea doamna Andreea, şefa de aici: „Maestre, dar nu vă feriţi?”. „Nu mă feresc, doamnă, mă fereşte Dumnezeu. Nu am avut nicio problemă”, le-a spus atunci Nelu Ploieșteanu spectatorilor din restaurant.

Înainte de a fi intubat, Nelu Ploieșteanu le-a spus medicilor care este ultima sa dorință. „Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov”, a spus un cadru medical zilele trecute.