Apartamentul Dianei Şoşoacă, atacat cu ouă. Senatoarea a depus plângere la Poliţie

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost victima unui incident petrecut chiar la locuinţa acesteia, situată în sectorul 6 al Capitalei. Întoarsă acasă după câteva zile în care a fost în deplasare prin ţară, avocata a constatat că geamurile apartamentului aflat la parter sunt murdare cu ouă.

17 apr. 2022, 18:34
Apartamentul Dianei Şoşoacă, atacat cu ouă. Senatoarea a depus plângere la Poliţie

Apartamentul Dianei Şoşoacă atacat cu ouă. Poliția Capitalei a fost sesizată astăzi de senatoarea Diana Șoșoacă referitor la un incident care ar fi avut loc la locuința sa, în timp ce aceasta era plecată de acasă. Diana Șoșoacă a revenit, duminică, acasă, după ce timp de o săptămână a fost plecată. În acest apartament se află şi cabinetul de avocatură al senatoarei.

Citeste si Diana Șoșoacă surprinde pe toată lumea. Senatoarea întreabă dacă ucrainenii s-au atacat singuri și dau vina pe Putin: Au bombardat propria țară!

Apartamentul Dianei Şoşoacă atacat cu ouă

Diana Șoșoacă a reclamat la Poliție că geamurile apartamentului i-ar fi fost murdărite cu ouă pe care o persoană le-ar fi aruncat spre locuință. Senatoarea le-a mai spus oamenilor legii că a lipsit de-acasă în ultima săptămână, timp în care imobilul i-ar fi fost vandalizat.

Sesizarea a fost făcută duminică în jurul prânzului.

Citeste si Diana Şoşoacă, luată la rost de internauţi după ce a spus că nu sunt bombardamente în Kiev: „De fapt bărbații joacă o miuță cu Zelensky in fața blocului”