Apartamentul din Capitală care a stârnit controverse pe internet. Proprietarul vrea 555.000 de euro pe el. ”Se vinde și strada?”

Prețurile proprietăților imobiliare cresc constant în orașele mari ale României, iar Bucureștiul se numără printre cele mai scumpe, așa cum era de așteptat! Unele imobile au ajuns să se vândă la prețuri colosale. Vezi mai jos despre ce e vorba.
Filip Stan
23 apr. 2024, 18:48
Apartamentul din Capitală care a stârnit controverse pe internet. Proprietarul vrea 555.000 de euro pe el. ”Se vinde și strada?”

Prețurile apartamentelor cresc constant în marile orașe ale țării, iar Capitala se numără printre cele mai scumpe, așa cum era și de așteptat.

Citește și Prețul enorm al unei chirii într-un apartament cu două camere din Cluj. Terasa imobilului e plină de buruieni

Chiar și așa, unele imobile au ajuns să se vândă la niște prețuri colosale, inaccesibile majorității oamenilor.

Este și cazul unui apartament dintr-o zonă centrală a Capitalei, care a fost scos la vânzare pentru suma de 555.000 de euro!

Anunțul a produs furia românilor care au lăsat comentarii mai puțin pozitive. Este bine știut faptul că piața imobiliară din țara noastră a evoluat constant în ultimii ani.

Astfel, pe fondul cererii tot mai mari, prețurile imobilelor din marile orașe au crescut de la o lună la alta, atingând praguri uluitoare.

În afară de Cluj-Napoca, Bucureștiul este unul dintre orașele cele mai scumpe când vine vorba despre proprietățile imobiliare.

Zonele centrale ale Capitalei sunt cele mai căutate, prețurile imobilelor din aceste zone fiind de-a dreptul prohibitive pentru majoritatea oamenilor.

Un anunț imobiliar publicat de portalul companiiimobiliare.ro și pe Facebook, pe grupul „Apartamente de vânzare București”, a declanșat o întreagă polemică.

În cadrul anunțului se specifică faptul că apartamentul are 4 camere, este semidecomandat, este construit în 2021, are trei locuri de parcare și sistem de încălzire în pardoseală.

Mai mult decât atât, este specificat că imobilul este utilat și mobilat modern, având toate echipamentele necesare unui trai de lux.

”E mai ieftin în Berlin”

Chiar și așa, prețul la care este scos la vânzare apartamentul este de jumătate de milion de euro, o sumă la care mulți dintre români nici nu visează.

Proprietarul dorește să obțină nu mai puțin de 555.000 de euro pentru imobil.

„Cyclon Imobiliare vă oferă spre vânzare apartament de 4 camere, Ștefan cel Mare, central, Vasile Lascăr București, Sector 2. Apartament de lux în bloc nou situat în Complexul Rezidențial Central Vasile Lascăr cu 4 camere în suprafață de 120 mp, terasă generoasă în suprafață de 115 mp, prevăzută cu jacuzzi exterior și saună, precum și spațiu pentru plajă, ping pong, înconjurată de bambuși verzi.

Apartamentul dispune de două băi cu cabine de duș și bideuri, bucătărie închisă în sticlă mobilată și utilată ultramodern, mașină de spălat vase și rufe marca AEG, frigider black de 630 litri, cuptor electric plus cu microunde, living deschis către terasă, dormitoare mari, încălzire în pardoseală cu centrală Buderus, aer condiționat Daikin gen plafonieră cu patru căi, toată mobilă Mobexpert, plante exotice, TV Sony OLED ultima generație cu diagonală de 196 cm, leduri în tot apartamentul, canapele extensibile din piele acționate electric, pereți 3D”, potrivit B365.ro.

Deși toate dotările de lux au fost menționate în cadrul anunțului, internauții au fost mai mult enervați decât surprinși.

Șocați de prețul uriaș cerut de proprietar, oamenii au lăsat o serie de comentarii ironice pe Facebook.

Citește și Noi reguli pentru românii care stau la apartament. Cine sunt cei care vor fi obligați să plătească reparațiile din bloc

„555.000? Doamne, ați înnebunit cu prețurile astea, acolo să stea 555.000 de ani” / „În Berlin e mai ieftin. Și nu numai. Costa de Sol, Spania, e mult sub. Cu 500.000 de euro îți cumperi penthouse” / „Hm! Sunteți bolnavi psihic. Nerecuperabili! Aveți nevoie de ajutor calificat. Mi-e silă!” / „Tot blocul?” / „Se vinde și strada?” / „Au luat-o razna de tot”, sunt câteva dintre comentariile oamenilor.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!