Apartamentul în care a fost ucisă Elodia, motiv de SCANDAL

Apartamentul în care se presupune că a fost ucisă Elodia Ghinescu, din nou motiv de proces. Reprezentanţii unei bănci vor să îl scoată la vânzare ca să recupereze creditul făcut de soţii Elodia Ghinescu şi Cristian Cioacă în 2003. Pe de altă parte, procurorii vor şi ei apartamentul ca să-şi recupereze cheltuielile uriaşe făcute în timpul anchetei.

31 aug. 2014, 17:29
Apartamentul în care a fost ucisă Elodia, motiv de SCANDAL

Apartamentul situat în Braşov a fost cumpărat în 2003. Atunci, soţii Elodia Ghinescu şi Cristian Cioacă au luat de la bancă un credit în valoare de 65.000 de euro. După dispariţia avocatei, în septembrie 2007, ratele nu au mai fost achitate.

Ulterior, banca a încercat să vândă casa la licitaţie, dar nimeni nu a fost interesat s-o cumpere. Apartamentul a ajuns însă sub sechestrul procurorilor, fiind considerat locul unei crime.

CITEŞTE ŞI MISTER în dosarul Elodiei Ghinescu. Au trecut 7 ANI de la DISPARIŢIA avocatei

Statul a cheltuit peste 250.000 de lei pentru cercetări în acest proces, iar procurorii vor să recupereze banii.

Reprezentanţii băncii au deschis proces şi au reuşit să obţină executarea silită a imobilului, în aprilie 2014. Numai că Parchetul General a contestat decizia şi a reuşit să oprească acest demers. Decizia nefiind una definitivă, reprezentanţii băncii au contestat hotărârea favorabilă procurorilor.

Tribunalul Braşov este instanţa care va decide ce se va întâmpla, până la urmă, cu apartamentul în care se presupune că a fost ucisă Elodia Ghinescu.